Ντίβα η Μέγκαν Μαρκλ: Η glamorous εμφάνιση σε αγώνα πόλο - καπέλο, γυαλιά & πουά! - θύμισε την Julia Roberts (φωτό & βίντεο)

Στήριξε τον πρίγκιπα της

Την περασμένη Κυριακή η Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκε στο  Santa Barbara Polo & Racquet Club για να στηρίξει τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος και έπαιξε σε αγώνα πόλο.

Η Μέγκαν βοήθησε να μοιραστούν τα βραβεία στον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ και στην ομάδα του, ενώ παράλληλα έκλεψε τις εντυπώσεις με τη εμφάνισή της, αφού το look της θύμισε την Julia Roberts στο Pretty Woman, αφού και στην ταινία είχαμε δει την ηθοποιό - επίσης σε αγώνα πόλο - να φορά καπέλο και πουά ρούχο.

Παράλληλα το σύνολο της Μέγκαν παρέπεμπε και στο πουά φόρεμα που έβαλε πρόσφατα η Κέιτ Μίντλετον, αλλά και στα looks της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ειδικότερα για την περίσταση η 40χρονη μητέρα δύο παιδιών επέλεξε ένα λευκό σορτς - τύπου φούστα - από το brand Khaite, το οποίο και συνδύασε με μια πουά, ασπρόμαυρη μπλούζα και μια μαύρη ζώνη της ίδιας εταιρείας (450.55 ευρώ).

Φορούσε ακόμα ένα ζευγάρι γόβες Aquazurra - με τις οποίες την έχουμε ξαναδει - ένα  βραχιόλι Cartier "Love" (6,474.27 Ευρώ) και χρυσό ρολόι της ίδιας μάρκας (22,792.43 ευρώ).

Ολοκλήρωσε την γκλαμουράτη της εμφάνιση με έντονο κόκκινο κραγιόν, ενά μεγάλο μαύρο καπέλο και γυαλιά ηλίου Valentino, το οποίο σύμφωνα με το Page Six κόστιζει 283.37 ευρώ.

Η Μαρκλ εντυπωσίασε τους θαυμαστές της με το σύνολό της, αφού αυτό αποκλίνει από τις πιο casual εμφανίσεις με τις οποίες την είχαμε δει μεχρι στιγμής, όταν παρακολουθούσε τους αγώνες του Χάρι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ