Η Μύκονος θέμα στην Daily Mail: Τουρίστριες καταγγέλλουν ότι πλήρωσαν 1.536 ευρώ σε εστιατόριο (φωτό & βίντεο)

Για μια μερίδα καλαμαράκια, μια αστακομακαρονάδα, μια σαλάτα και ένα ψωμί

 

Θέμα στην Dail Mail έγινε η Μύκονος, αφού τουρίστριες έφαγαν σε εστιατόριο του νησιού και στη συνέχεια κλήθηκαν να πληρώσουν ένα εξωφρενικό λογαριασμό.

Συγκεκριμέναη 43χρονη Σέριλ δήλωσε στο βρετανικό μέσο ότι η παρέα των φίλων της παραπλανήθηκε, εκφοβίστηκε και εξαπατήθηκε ώστε να πληρώσει 1.536 ευρώ για φαγητό που δε δικαιολογούσε αυτή την τιμή.

Η τουρίστρια και η παρέα της παρήγγειλαν ένα πιάτο καλαμαράκια, μια αστακομακαρονάδα, μια σαλάτα και ένα ψωμί σε διαβόητο εστιατόριο στον Πλατύ Γιαλό.

Η μητέρα δύο παιδιών είπε ότι η παρέα επισκέφθηκε το νησί στις 3 Μαΐου και η πρώτη τους βραδιά καταστράφηκε αφού ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και το προσωπικό του εστιατορίου τους στρίμωξαν όταν τόλμησαν να αμφισβητήσουν τον αστρονομικό λογαριασμό.

«Όλοι οι άνδρες στο εστιατόριο σηκώθηκαν και μας περικύκλωσαν, ήταν τουλάχιστον πέντε, σχεδόν μας έκλεισαν την είσοδο. Ήταν μια πολύ, πολύ τρομακτική κατάσταση γιατί ήμασταν έξι γυναίκες που μας περικύκλωναν πέντε άνδρες», δήλωσε η γυναίκα.

«Ξέρετε, περηφανεύονται που χρησιμοποιούν [επιλεγμένα συστατικά], αλλά ο αστακός ήταν απαίσιος. Όλα τα άλλα ήταν εντάξει, αλλά ο αστακός ήταν ίσως ο χειρότερος που είχα ποτέ» είπε επίσης.

Μια ακόμα τουρίστρια είχε μιλήσει πριν λίγες ημέρες στην Dail Mail και είχε καταγγείλει ότι πλήρωσε επίσης «χρυσό» το γεύμα της στο νησί των Ανέμων. Ειδικότερα η  Brenda Moulton, από το Τέξας και η 19χρονη κόρη της ισχυρίστηκαν ότι κλήθηκαν να πληρώσουν 641,15 $ για δύο πόδια καβουριών και δύο mojito όταν επισκέφτηκαν το εστιατόριο τον Μάιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ