Θρίλερ με τον 6χρονο στην Κηφισιά: Δραματική έκκληση της μητέρας, "βοηθήστε με" (βίντεο)

Τι λέει ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού.

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 6χρονο Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν, ο οποίος απήχθη το βράδυ της Τρίτης από άγνωστο κουκουλοφόρο, μέσα από το σπίτι όπου ζούσε με τη μητέρα κιαι τη γιαγιά του στην Κηφισιά και έκτοτε αγνοείται η τύχη του.

Το χρονικό της αρπαγής του 6χρονου στην Κηφισιά

Ο δικηγόρος της οικογένειας της μητέρας του 6χρονου αγοριού, Χρήστος Οικονομάκης, μιλώντας στο Open, περιέγραψε όσα συνέβησαν λίγο μετά τις 20:30 της Τρίτης.

Όπως εξήγησε, άγνωστος άνδρας, που φορούσε κουκούλα, εμφανίστηκε στο σπίτι του παιδιού στην Κηφισιά και το άρπαξε.

 

 

Το παιδί φαίνεται να ήταν στο σπίτι με τη γιαγιά του, όταν άκουσε θόρυβο στην πόρτα και, νομίζοντας πως είναι η μητέρα του, άνοιξε. Τότε, σύμφωνα με τον κ. Οικονομάκη, ο άνδρας πήρε το Ράινερ Τζέισον και απομακρύνθηκαν.

 

 

Γιαννόπουλος για αρπαγή 6χρονου: Μπορεί να έχει ήδη φύγει από την Ελλάδα

"Ο 6χρονος μπορεί να είναι ήδη εκτός Ελλάδας", τόνισε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για την αρπαγή του ανήλικου και τη μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του.

"Αν δεν είναι έτοιμοι στο αεροδρόμιο να δουν, να προσέχουν κάθε παιδί που περνάει, ενδεχομένως να έχει φύγει", τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος και ενημέρωσε ότι το Χαμόγελο του Παιδιού έχει κινητοποιήσει διαδικασίες εξεύρεσης του 6χρονου στη Νορβηγία, σε συνεργασία με το Missing Children Europe.

 

 

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, ανέφερε ότι η διαφορά της συγκεκριμένης αρπαγής με άλλες τέτοιες υποθέσεις, είναι ότι έγινε μέσα από μια "μαφιόζικη διαδικασία", με έναν άνθρωπο να εισβάλλει μέσα στο σπίτι και να παίρνει το παιδί από τη γιαγιά του.

Πατέρας 6χρονου: Δεν γυρίζω χωρίς τον γιο μου

Μάλιστα, ο πατέρας του 6χρονου μιλώντας σε μέσα της Νορβηγίας τον περασμένο Σεπτέμβριο, υποστήριζε πως ο γιος του απήχθη στην Ελλάδα από τη μητέρα του και πως θα παρέμενε στη χώρα μέχρι να τον πάρει πίσω.

«Δεν γυρνάω χωρίς τον γιο μου. Στην πραγματικότητα, θα ήταν σχεδόν αδύνατον να χάσω αυτή την υπόθεση. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είμαι Νορβηγός και όχι Έλληνας. Και δεν είμαι μητέρα. Έχω αποδείξεις για ψέματα και έχω αποδείξεις ότι έζησε μαζί μου. Έχω αποδείξεις για σχεδόν τα πάντα. Έχω γραπτή απόδειξη για όλα», ανέφερε ο πατέρας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ