Ο Christian Louboutin αφιερώνει στην Ελλάδα την «Greekaba» συλλογή με τσάντες & παπούτσια - Πρωταγωνίστρια η «Κυρία Τεπενδρή» (φωτό)

Από το Παρίσι στην Ελλάδα... 

Αφιερωμένη στην Ελλάδα είναι η νέα συλλογή του Christian Louboutin, του γνωστού σχεδιαστή παπουτσιών στον οποίο «ορκίζονται» οι γυναίκες.

Φέτος, η χαρακτηριστική cabas του οίκου, σας ταξιδεύει σε μια σύγχρονη οδύσσεια στην Αθήνα και τις Κυκλάδες, εμπνευσμένη από την ακόρεστη αγάπη του Christian για τα ταξίδια και ζωντανεύει από τις παιχνιδιάρικες εικονογραφήσεις του αγαπημένου του φίλου Κωνσταντίνου Κακανιά.

Με δύο θέματα, τη στεριά και τη θάλασσα, η Capsule συλλογή θυμίζει το βαθύ μπλε  της Ελλάδας, καθώς και τα πλούσια χρώματα της αρχαίας ελληνικής κεραμικής.

Παρουσιάζοντας δύο νέα σχήματα, κάθε τσάντα αφηγείται τη δική της ιστορία - στη μία, ο Christian προσφέρει στην οικοδέσποινα ''κυρία Tependris'' ένα προσαρμοσμένο ζευγάρι κόκκινες σόλες.

Σε μια άλλη, υψώνουν τα ποτήρια τους για να κάνουν πρόποση στην άφιξή του!

Τα πιο εντυπωσιακά μοτίβα της συλλογής εμφανίζονται στα sneakers και τα loafers, καθώς οι εμβληματικές σιλουέτες αποκτούν την επεξεργασία της Greekaba ακριβώς την κατάλληλη στιγμή για τις διακοπές αναφέρει το christianlouboutin.com.

"Γιορτάζοντας την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Μεσογείου, κάθε κομμάτι διαθέτει πολύτιμες χειροποίητες λεπτομέρειες που μοιάζουν με φυλαχτά και γλωσσοδέτες Louboutin"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ