Ο Μιχάλης Ζαμπίδης & η καλλονή σύζυγός του Μαρία με τα δίδυμα στο Porte-bébé - H έξοδος από το μαιευτήριο Λητώ για το χαρούμενο ζεύγος (φωτό - βίντεο)

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έγινε, για πρώτη φορά, πατέρας! Η σύντροφός του απέκτησε δίδυμα κοριτσάκια με φυσιολογικό τοκετό στο μαιευτήριο Λητώ. 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η σύντροφός του αφού έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Το ζευγάρι που κρατά, όσο μπορεί, την προσωπική του ζωή μακριά απόν τα φώτα της δημοσότητας δεν είχε γνωστοποιήσει την εγκυμοσύνη της Μαρίας, παρά μόνο λίγο πριν τον τοκετό.

«Και μόλις μπαίνουμε στην τελική ευθεία…» είχε γράψει στο Instagram ο «Iron Mike» σε ανάρτηση που έκανε την Κυριακή 15/5, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με εκείνον και την αγαπημένη του, μέσα από το μαιευτήριο Λητώ.

 

 

Η σύντροφος του παγκόσμιου πρωταθλητή του kickboxing έφερε στον κόσμο, τα ξημερώματα της Δευτέρας 16/5, δύο υγιέστατα κοριτσάκια!

Μέσα από το μαιευτήριο και όντας πιο ευτυχισμένος από ποτέ αναφέρθηκε στα δίδυμα παιδάκια του.

«Ήταν πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Πλούσια τα συναισθήματα να έχεις δύο μικρά πλασματάκια στα χέρια σου που είναι από σένα και τη σύντροφό σου. Εδώ και ξεκινά το δικό μου ταξίδι. Ήμουν ήρεμος, είχε ένταση και υπέρβαση από την Μαρία. Ήμουν μέσα στον τοκετό, έκοψα 2 φορές τον ομφάλιο λώρο.

Είχαν διαφορά 13 λεπτά. Το ένα μωρό βγήκε 2.130 γραμ. και το δεύτερο 2.160. Είμαστε σε έρευνα για τα ονόματα. Ουδέτερα χρώματα κάναμε στα παιδικά δωμάτια. Νιώθω όμορφα με τρεις γυναίκες αλλά ένιωσα και παραπάνω ευθύνες στην πλάτη μου. Τώρα σκέφτομαι δύο φορές παραπάνω κάποια πράγματα», είπε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Μάλιστα, μαζί με τον Μιχάλη Ζαμπίδη μίλησε και η μαιευτήρας γιατρός, Όλγα Τριανταφυλλίδου.

Έξοδος από το μαιευτήριο Λητώ

Σήμερα η ευτυχισμένη οικογένεια πήρε εξιτήριο και το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Το Πρωινό» και το Ισίδωρο Φίκαρη λίγο πριν πάει στο σπίτι του με τις κορούλες του.

 

 

Όσα δήλωσε ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η σύντροφος του, Μαρία, κατά τα εξιτήριο από το μαιευτήριο

«Μπήκαμε δύο και βγούμε τέσσερις. Πάμε σπίτι τώρα. Παίρνω τις τρεις γυναίκες μου και πάμε σπίτι. Αισθάνομαι όμορφα και αισθάνομαι ότι πρέπει να κάνω πολλά πράγματα για φροντίδα και για όλα αυτά. Είμαι που είμαι προστατευτικός, οπότε καταλαβαίνετε. Θέλω να πω πως όσοι μας βλέπουν με τα παιδιά λένε ποιανού είναι, γιατί η Μαρία σε μια εβδομάδα είναι όπως πριν», είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

«Είμαι καλά. Δεν μπορώ να είμαι καλύτερα σήμερα. Την περιμέναμε αυτή την ημέρα. Νομίζω πως βλέπω λόγο διαφορετικά τον κόσμο πια, λίγο πιο όμορφο», πρόσθεσε από την άλλη πλευρά η σύντροφός του, Μαρία.   

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ