Γάμος Britney Spears - Sam Asghari: Αυτή είναι η πρώτη φωτό του ευτυχισμένο ζευγαριού - Ιδού και το νυφικό Versace

Το παραμυθένιο νυφικό της σταρ! 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) και ο Σαμ Ασγκάρι (Sam Asghari), καθώς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έπειτα από έξι χρόνια σχέσης. 

Αν και ο γάμος τους ήταν επεισοδιακός, το ζευγάρι έκανε μια λαμπερή τελετή, στην οποία βρέθηκαν πολλά γνωστά ονόματα του Χόλιγουντ, χωρίς όμως να βρίσκονται στο πλευρό της οι γονείς της, τα δύο της παιδιά και η αδερφή της. 

Ο πρώην σύζυγός της εισέβαλε στην τελετή του γάμου της - Συνελήφθη λίγο αργότερα

Ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνελήφθη, αφού διέλυσε το χώρο του γάμου της στη νότια Καλιφόρνια, σύμφωνα με τις αρχές.

Δείτε επίσης: Britney Spears - Sam Asghari: Χαμός στον γάμο τους - Ο πρώην σύζυγός της εισέβαλε στην τελετή - Συνελήφθη από την αστυνομία (φωτό - βίντεο)

Ο αστυνόμος Κάμερον Χέντερσον από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Βεντούρα δήλωσε ότι οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση για καταπάτηση μετά τις 14:00 την Πέμπτη.

Είπε ότι ο πρώτος σύζυγος της ποπ τραγουδίστριας, Jason Alexander, συνελήφθη στο χώρο της τελετής.

 

 

Ο άνδρας συνελήφθη όταν οι αστυνομικοί παρατήρησαν ότι είχε ένταλμα σύλληψης σε άλλη κομητεία, δήλωσε ο Χέντερσον.

Νωρίτερα την Πέμπτη, ο Alexander μετέδωσε ένα ζωντανό βίντεο από τον λογαριασμό του στο Instagram καθώς πλησίαζε την ασφάλεια της εκδήλωσης.

Περπατώντας γύρω από ένα σπίτι και κήπους που φαινόταν να είναι ως επί το πλείστον άδειο, αλλά διακοσμημένο, τους είπε επανειλημμένα ότι η Spears τον είχε προσκαλέσει αναφέρει η theguardian

 

 

"Είναι η πρώτη μου σύζυγος, η μοναδική μου σύζυγος", δήλωσε. Ο ίδιος ήταν παντρεμένος με τη Σπίαρς - παιδική του φίλη - το 2004. Ο γάμος τους διήρκεσε μόνο 55 ώρες.

 

 

 

 

"Είμαι ο πρώτος της σύζυγος", συνέχισε στο βίντεο. "Είμαι εδώ για να καταστρέψω τον γάμο"

Η Spears ήταν επίσης παντρεμένη για δύο χρόνια με τον χορευτή Kevin Federline, με τον οποίο μοιράζεται δύο γιους, ηλικίας 14 και 15 ετών.

Oι λεπτομέρειες του γάμου

Η 40χρονη σούπερ σταρ και ο γυμναστής, 28 ετών, αντάλλαξαν όρκους σε μια μικρή τελετή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες την Πέμπτη, σύμφωνα με το People και το E! Η Spears φόρεσε νυφικό Versace και περπάτησε στο διάδρομο με το "Can't Help Falling in Love" του Elvis Presley. 

 

 

Μόνο 60 άτομα παρευρέθηκαν, ενώ τα περισσότερα από τα μέλη της οικογένειάς της δεν κατάφεραν να πάνε.

Οι celebrities που βρέθηκαν εκεί

Η Ντρου Μπάριμορ η Madonna η Paris Hilton με τη μητέρα της ,η Ντονατέλα Versace και η Μαρία Μενούνος ήταν μεταξύ των διασήμων που προσκλήθηκαν και πήγαν στον επεισοδιακό γάμο της Britney Spears.

 

Με μία καφέ ταφταδένια τουαλέτα και ένα τεράστιο χαμόγελο έφτασε στην απομακρυσμένη βίλα της διάσημης τραγουδίστριας η Ντρου Μπάριμορ.

 

Με baby blue τουαλέτα η Ντονατέλα Versace η οποία κατά την προσέλευση της δήλωσε ευτυχής και συγκινημένη γιατί της ανατέθηκε να σχεδιάσει το νυφικό της 40χρoνης σούπερ σταρ. Στα μαύρα ντύθηκαν η Paris Hilton και η μητέρα της.

 

 

 

 

Με μακριά εφαρμοστή τουαλέτα, glitter παντού και μαύρα γυαλιά για να αποφύγει τα Φλας εμφανίστηκε η πάμπλουτή κληρονόμος των ομώνυμων ξενοδοχείων.

Διαβάστε ποιοι celebrities πήγαν στον Γάμο ΕΔΩ

Η πρώτη φωτογραφία του γάμου και του ευτυχισμένου ζεύγους 

Λίγες ώρες μετά τον γάμο ανέβηκε και η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της Britney Spears με τον Sam Asghari.

Oι δυο τους ποζάρουν στον φακό, ενώ η τραγουδίστρια φαίνεται να πλημμυρίζει από ευτυχία μέσα στο κατάλευκο Versace νυφικό της και το παραμυθένιο της πέπλο! 

 

 

Ο γοητευτικός σύζυγός της κοιτάει την κάμερα με σέξι βλέμμα και εντυπωσιακό κοστούμι. 

Σε μια άλλη φωτογραφία που δημοσίευσε ο λογαριασμός voguemagazine στο Instagram βλέπουμε την άμαξα και τον στολισμό που χρησιμοποιήθηκε για τον γάμο, ενώ και το νυφικό πριν το φορέσει η star, 

Όπως θα δείτε τόνιζε πολύ την μέση της και είχε ένα άνοιγμα στο πλάι. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ