British Airways: Viral έγινε το πρωινό που σέρβιραν σε επιβάτες 1ης θέσης - Αυγά σαν «εμετός» & ένα «ύποπτο» λουκάνικο (φωτό)

Η εταιρεία απολογήθηκε μετά τον σάλο στο Twitter

Το πρωινό που σέρβιραν σε επιβάτες της British Airway, οι οποίοι ταξίδευαν στην πρώτη θέση, χαρακτηρίστηκε τουλάχιστον ως «αηδιαστικό» από τους χρήστες των social media.

Βλέπετε τα τρόφιμα ήταν μετά βίας αναγνωρίσιμα με ορισμένους να σχολιάζουν ότι τα αυγά έμοιαζαν με «εμετό μωρό» και πως το λουκάνικο θύμιζε «κάτι από το Stranger Things».

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια Jane Hawke κοινοποιήθηκε στο Twitter μια φωτογραφία με το γεύμα. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι το πιάτο σερβίρεται σε πτήση της BA από την Abuja της Νιγηρίας στο Λονδίνο. Για την ιστορία το εισιτήριο κοστίζει περίπου 6.000 λίρες.

«Πρωινό πρώτης τάξης της #BritishAirways. Τροφή για σκέψεις;» έγραψε στην ανάρτησή της η Hawke.

Η ίδια εξληγησε στην MailOnline ότι ένας φίλος της, ο οποίος είχε πετάξει στο αεροδρόμιο του Heathrow, της έστειλε την συγκεκριμένη φωτογραφία επειδή «ήταν τόσο αηδιασμένος… Δεν περίμενε ότι θα γινόταν viral».

Όμως έγινε και τα πληκτρολόγια πήραν «φωτιά»! Κάποιος έγραψε  ότι «το να προσπαθείς να καταλάβεις τι διάολο είναι τα φαγητά είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι», ενώ κάποιος άλλος συνέκρινε τα αυγά με «αυτό που φέρνει η γάτα μου μετά το γλέντι με τρωκτικά».

«Δεν δικαιολογεί γεύμα πρώτης θέσης. Υπάρχουν τρία πράγματα που σχεδόν δεν τα αναγνωρίζεις. Πρέπει να περιέχει αυγό διότι είναι πρωινό, αλλά μοιάζει με πατατοσαλάτα. Αυτά τα κίτρινα τι διάολο είναι; Το καφέ πράγμα; Δεν είναι μαύρη πουτίγκα, αλλά τι είναι; Νομίζω ότι είναι ντομάτα που έχει καεί» σχολίασε ένας τρίτος  κάτω από την ανάρτηση της παρουσιάστριας.

«Ο Θεός να βοηθήσει τους άλλους επιβάτες, αν αυτό είναι που παίρνεις στην πρώτη θέση!» ήταν ακόμα ένα από τα σχόλια που έγιναν, ενώ άλλο tweet ανέφερε: «Αυτό το χρώμα της ομελέτας είναι σοβαρά ανησυχητικό».

«Αυτό το πράγμα που μοιάζει με λουκάνικο θυμίζε κάτι από το Stranger Things», είπε ένας άλλος. «Το λουκάνικο μοιάζει σαν να του λείπουν οι όρχεις του» ήταν ένα ακόμα από τα καυστικά σχόλια που γράφτηκαν.

Η αεροπορική εταιρεία από πλευράς της κλήθηκε να απολογηθεί, μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα social media.  «Μιλάμε με τρίτες εταιρείες τροφοδοσίας για να καταλάβουμε τι συνέβη εδώ. Αυτό σαφώς δεν πληροί τα συνήθη υψηλά μας πρότυπα. Λυπούμαστε που απογοητεύσαμε τους πελάτες μας σε αυτήν την περίπτωση» είπε ένας εκρπόσωπος της BA.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ