Η Louis Vuitton έκανε το όνειρο πραγματικότητα: Μετέτρεψε σε παιδική χαρά το Λούβρο - Η πασαρέλα - τεράστια τσουλήθρα (φωτό & βίντεο)

Παρουσίασε την συλλογή ανδρικών ενδυμάτων για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023

Η Louis Vuitton παρουσίασε την συλλογή ανδρικών ενδυμάτων για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023 - στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού - και μετέτρεψε σε μια τεράστια παιδική χαρά το Carré du Louvre, την τετράγωνη αυλή του Μουσείου του Λούβρου.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο διάσημος γαλλικός οίκος για τη νέα του κολεξιόν: «Με την προϋπόθεση ότι τα παιχνίδια είναι εργαλεία για τη φαντασία, η συλλογή αντικατοπτρίζει τη μετάβαση από την παιδική αφέλεια στη φινέτσα των μεγάλων».

Photos: louisvuitton.com

Χάρτινα αεροπλάνα origami, χάντρες από δομικά στοιχεία, μοντελοποίηση υφών από πηλό, εκτυπώσεις κινουμένων σχεδίων και διακοσμήσεις εργαλείων sandbox ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά της συλλογής.

Η πασαρέλα μια τεράστια τσουλήθρα! Σίγουρα πολλά παιδιά - αλλλά και μεγάλοι - θα ήθελαν να παίξουν στο μοναδικό αυτό σκηνικό που στήθηκε έξω από το διάσημο Μουσείο.

Όπως αναφέρει το dezeen.com το στούντιο PlayLab Inc, με έδρα το Λος Άντζελες, δημιούργησε την παιδική χαρά για την επίδειξη του γαλλικού οίκου μόδας.

Το show έγινε στο Carré du Louvre, μια από τις κύριες αυλές του πρώην παρισινού παλατιού, στις 23 Ιουνίου και περιελάμβανε μια συλλογή που σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου από την ομάδα του στούντιο του Vuitton μετά τον θάνατο του Virgil Abloh και την τελευταία του συλλογή για τον οίκο νωρίτερα το 2022.

«Μια γιγαντιαία πίστα αγώνων παιδικών παιχνιδιών γίνεται ένας δρόμος με κίτρινα μονοπάτια φαντασίας, μια εξελικτική διαδρομή για το μυαλό, όπου οι παιδικές φαντασιώσεις ζωντανεύουν. Είναι μια μετάβαση από την αφέλεια στην εκλέπτυνση που αντανακλάται σε μια συλλογή που εξυψώνει τα σύμβολα της παιδικής ηλικίας μέσα από το savoir-faire του οίκου» ανέφερε επίσηςη Louis Vuitton.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ