Στην Πάρο η Monica Bellucci: Κάνει διακοπές με την κούκλα κόρη της Deva και τον 17χρονο «γαμπρό» της (φωτό & βίντεο)

Το αγαπημένο ελληνικό νησί της Ιταλίδας star

Την Πάρο επέλεξε για τις διακοπές της η Monica Bellucci,που περνά χαλαρές στιγμές, στο όμορφο Κυκλαδίτικο νησί μαζί με την κούκλα κόρη της Deva Cassel και τον 17χρονο σύντροφο της τελευταίας Luca Salandra.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιταλίδα star έχει αποκτήσει την 17χρονη μαζί με τον πρώην σύζυγό της, τον Γάλλο ηθοποιό Vincent Cassel, ενώ έχουν άλλο ένα παιδί, την 12χρονη Léonie.

Η Deva, η οποία ανοίγει τα φτερά της στον χώρο του modeling έχοντας ποζάρει για γνωστά περιοδικά - όπως το ισπανικό Glamour και την ιταλική Vogue - σε μια φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram φαίνεται μέσα στη θάλασσα, να φορά ένα άσπρο και μπλε μπικίνι.

Πρόκειται για ένα κλικ που τράβηξε ο αγαπημένος της, ενώ σε ένα δεύτερο στιγμιότυπο που δημοσίευσε το νεαρό μοντέλο, βλέπουμε το ζευγάρι αγκαλιά. «Weekend in love» γράφει στο post της η Deva. Ανάλογες εικόνες έχει αναρτήσει και ο Luca. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luca (@lucasalandra)

Φωτογραφία της Monica Bellucci στην Πάρο, ανέβασε στα stories της και η «Soula Glamorous». Στο στιγμιότυπο η 57χρονη ηθοποιός φαίνεται να τρώει σε κάποιο μαγαζί της Πάρου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Bellucci επιλέγει την Ελλάδα και το συγκεκριμένο νησί για τις καλοκαιρινές της διακοπές. 

«Αγαπώ την Ελλάδα τόσο πολύ, δυστυχώς δεν ξέρω και τόσο την Αθήνα, αφού έχω κάνει μόνο δύο σύντομες επισκέψεις, αλλά ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να τη γνωρίσω. Λατρεύω όμως την Πάρο και την Αντίπαρο. Όποτε βρίσκομαι στην Ελλάδα, νιώθω πολύ κοντά στις ρίζες μου» είχε πει άλλωστε η ίδια σε συνέντευξή της πριν μερικά χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ