Η πριγκίπισσα Σαρλίν στο πλευρό του Αλβέρτου με Prada τουαλέτα - Μαζί τους και η κόρη της πριγκίπισσας Στεφανί (φωτό)

Στο 73ο Gala του Ερυθρού Σταυρού

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό έβαλε την τουαλέτα της και συνόδευσε τον σύζυγό της πρίγκιπα Αλβέρτο στο 73ο Gala του Ερυθρού Σταυρού, στο Μόντε Κάρλο.

Μετά την πολύμηνη απουσία της η 44χρονη πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης φαίνεται να επιστρέφει σταδιακά στη δημόσια ζωή και στα βασιλικά της καθήκοντα, αν και μεταξύ μας κάναμε αμάν και πως, μέχρι να την δούμε να χαμογελά ξανά.

EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η εμφάνισή της έρχεται λίγες μέρες μετά την απουσία της από το Rose Ball του Μονακό, ένα από τα πιο σημαντικά event, στο πριγκιπικό ημερολόγιο.

Για την περίσταση λοιπόν η Σαρλίν επέλεξε μία baby blue τουαλέτα από τον οίκο Prada, διακοσμημένη με λουλούδια.  Το look ολοκληρώθηκε με ένα metallic clutch με κρυστάλλους, από το brand Judith Leiber και ασημένια πέδιλα Versace - τα οποία έχει ξαναφορέσει.

EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εντυπωσιακά ήταν και τα κοσμήματά της: Ένα ασημένιο κολιέ με πεταλούδες και το ασορτί του βραχιόλι, από την εταιρεία Van Cleef & Arpels.

 

 

Ο σύζυγός της και πατέρας των 7χρονων δίδυμων παιδιών τους - πρίγκιπα Ζακ και πριγκίπισσας Γκαμρπιέλα - φόρεσε ένα navy blue σακάκι, συνδυασμένο με λευκό παντελόνι και πουκάμισο, καθώς και μια κόκκινη γραβάτα.

EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μαζί τους ήταν και η ανιψιά του πρίγκιπα Αλβέρτου, η Camille Gottlieb, η οποία είναι κόρη της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό

Η 24χρονη επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα REDValentino, από τούλι και δαντέλα, με χρυσές λεπτομέρειες. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι χαμηλοτάκουνα παπούτσια και ένα τσαντάκι της ίδιας εταιρείας.

 

 

Η φιλανθρωπική εκδήλωση ξεκίνησε το 1948, όταν ο Πρίγκιπας Ρενιέ Γ' του Μονακό [πατέρας του Αλβέρτου] προήδρευσε στο πρώτο γκαλά που πραγματοποιήθηκε από τον νεοϊδρυθέντα Ερυθρό Σταυρό του Μονακό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ