6 μηνών η κορούλα του Nick Jonas & της Priyanka Chopra: Η Malti Marie στην αγκαλιά της μαμάς - ο μπαμπάς με το γλυκό (φωτό)

Γιόρτασαν τα γενέθλια της μαμάς και της κόρης!

Μπορεί η Priyanka Chopra να είχε τα 40ά της γενέθλια, ωστόσο και η κορούλα της γιόρτασε ένα ορόσημο, μαζί με την διάσημη μαμά της.

Η ηθοποιός από την Ινδία μοιράστηκε στην σελίδα της στο Instagram φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της και σε μια από αυτές την είδαμε να ποζάρει μαζί με τον σύζυγό της Nick Jonas και την μικρούλα Malti Marie.

Το μωράκι, που ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιανουράιο του 2022, φοράει μια ροζ tutu και ένα μπλουζάκι που γράφει «έξι μηνών». Παράλληλα στο κλικ βλέπουμε τον τραγουδιστή να κρατά ένα γλυκό με γραμμένη την φράση «χαρούμενα γενέθλια 6 μηνών MM».

Photo: Instagram

Η 40χρονη star φορά ένα κίτρινο μαντήλι στα μαλλιά της, ενώ ο 29χρονος αγαπημένος της γυαλιά οράσεως και μια μαύρη μπλούζα. Υπενθυμίζεται ότι ο Jonas είχε ευχηθεί χρόνια πολλά στην σύζυγό του με μια ανάρτησή του στο Instagram. 

Όπως φαίνεται και στις υπόλοιπες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Chopra, το ζεύγος διοργάνωσε πάρτι σε κάποιον όμορφο, καλοκαιρινό προορισμό. 

Φωτογραφίες: Instagram

Στο post της διαβάζουμε: «Ένα κορίτσι και η ομάδα γενεθλίων της! ✨ Τόσο ευγνώμων που περιτριγυρίζομαι από τόση αγάπη και που μπορώ να περάσω χρόνο με τους πιο κοντινούς και αγαπημένους μου ανυρώοπους (Αν και πολλοί από αυτούς πέταξαν από πολύ μακριά).

Οι πιο απίστευτες γιορτές, προγραμματισμένες και εκτελεσμένες στην εντέλεια από τον ♥️ @nickjonas μου. Τα λόγια δεν αρκούν για να σε ευχαριστήσω για τα πιο αξέχαστα γενέθλια… ξέρεις πραγματικά πώς να αγαπάς μωρό μου. Είμαι ένα τυχερό κορίτσι.

Είμαι τόσο συγκινημένη από όλη την αγάπη που έχω λάβει φέτος στα γενέθλιά μου.  Τα υπέροχα DM, οι εκπλήξεις, οι κλήσεις, τα μηνύματα και οι μεγάλες αγκαλιές έκαναν τη μέρα ακόμα πιο φωτεινή και με έκαναν να νιώσω πραγματικά ξεχωριστή. Ευχαριστώ όλους όσους με προσεγγίσατε. Εδώ είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου. Ευγνώμων και ευλογημένη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ