Aυτή είναι η εντυπωσιακή γυμνόστηθη influencer & η συγνώμη της για το … «κακό» που έκανε στην Σάνα Μαρίν

Λυπάται βαθιά που πλήγωσε «την ηγέτιδα που αγαπάει»

 

Χωρίς τέλος οι συγνώμες στη Φινλανδία. Μετά την πρωθυπουργό Σάνα Μάριν, που ζήτησε από τον λαό της χώρας να τη συγχωρέσει για την ανάρμοστη φωτογραφία δύο γυμνόστηθων γυναικών να φιλιούνται στην επίσημη κατοικία της στο Ελσίνκι, ήρθε η ώρα μιας εκ των πρωταγωνιστριών να πάρει θέση στην ιστορία που για κάποιους απειλεί μέχρ και τη βιωσιμότητα της κυβέρνησης

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, η 33χρονη influencer και μοντέλο Sabina Särkkä ανέβασε βίντεο στο TikTok λέγοντας ότι «λυπάται βαθιά» για το συμβάν και ζήτησε συγγνώμη για την «ανάρμοστη συμπεριφορά» της, κυρίως επειδή πλήγωσε «την ηγέτιδα που αγαπάει».

Η ίδια ανάρτησε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, με περισσότερους από 90.000 ακόλουθους, μια φωτογραφία με μαύρο φόντο, γράφοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Δημοσίευσα στις 10/7 μια ακατάλληλη φωτογραφία που δεν έπρεπε να έχει τραβηχτεί. Λυπάμαι βαθιά και ζητώ συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου». 

Credits: TikTok

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

Να σημειωθεί ότι οι Φινλανδοί έχουν διχαστεί σχετικά με τη συμπεριφορά της Μάριν, που ηγείται του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος και έγινε η νεώτερη στον κόσμο επικεφαλής κυβέρνησης τον Δεκέμβριο του 2019, με ορισμένους να εκφράζουν υποστήριξη τους στη νεαρή πρωθυπουργό που συνδυάζει την ιδιωτική ζωή με την υψηλού επιπέδου καριέρα της, και άλλους να αμφισβητούν την κρίση της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ