Νέο κούρεμα για τα πριγκιπόπουλα του Μονακό… η 7χρονη Γκαμπριέλα τα έκανε μαντάρα! Γελά η μαμά πριγκίπισσα Σαρλίν (φωτό)

Λίγο πριν αρχίσουν το σχολείο

Λίγο πριν την επιστροφή τους στο σχολείο  τα δίδυμα πριγκιπόπουλα του Μονακό απέκτησαν νέο κούρεμα, χάρη στην... μικρή Γκαμπριέλα!

Η μητέρα τους, πριγκίπισσα Σαρλίν, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram δύο φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε τον διάδοχο πρίγκιπα Ζακ μαζί με την αδελφούλα του.

Photo: Instagram

Η κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πρώην πρωταθλήτριας της κολύμβησης αποφάσισε να ανανεώσει το look εκείνης και του μικρού πρίγκιπα και... μάλλον τα έκανε μαντάρα, αφού τα μαλλάκια τους είναι κομμένα αρετά ασύμμετρα με άτσαλες τουφίτσες δεξιά και αριστερά.

Μην ξεχνάμε βέβαια ότι τα παιδιά του πριγκιπικού ζεύγους είναι μόλις 7 ετών και όπως όλα τα πιτσιρίκια της ηλικίας τους πειραματίζονται! Άλλωστε όπως θα σημειώσει και ένας χρήστης, στα σχόλια της ανάρτησης «όλοι το έχουμε κάνει αυτό (σ.σ. να κουρευτούμε μόνοι μας) κάποια στιγμή».

Photo: Instagram

«Απλά φυσιολογικά παιδιά» θα γράψει ένας δεύτερος follower της 44χρονης πριγκίπισσας.

Πάντως η Σαρλίν δεν φαίνεται να είναι από τις μητέρες που θα μάλωνε τα δίδυμα για κάτι τέτοιο με την ίδια να γράφει χιουμοριστικά στην ανάρτησή της: «Η Γκαμπριέλα κούρεψε εκείνη και τον αδερφό της. Ανυπομονώντας να αρχίσει το σχολείο την Δευτέρα». 

Η σύζυγος του Αλβέρτου τα τελευταία χρόνια έχει προτιμήσει το κοτνό μαλλί, κάτι που είχε ξαφνιάσει πολλούς από τους θαυμαστές της, αφού κάποια περίοδο είχε ξυρίσει μάλιστα τη μισή πλευρά.

Photo: Instagram

Παράλληλα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η κόρη της αποφασίζει να κουρέψει τον εαυτό της. Η μικρή πρικγίπισσα είχε γίνει για λίγο «hair stylist» και τον περασμένο Αύγουστο, όταν είχε επισκεφτεί μαζί με τον μπαμπά και τον αδελφό της την μαμά τους στη Νότια Αφρική.

Υπενθυμίζεται ότι η Σαρλίν - η οποία και τότε είχε δημοσιεύσει μια σχετική φωτογραφία στο Instagram - είχε αναγκαστεί να παραμείνει αρκετούς μήνες στην γενέτειρά της λόγω λοίμωξης ΩΡΛ, ενώ όταν επέστρεψε στο Μονακό έφυγε σχεδόν αμέσως για την Ελβετία, όπου νοσηλέυτηκε για λίγο σε κλινική ψυχικής υγείας.

Πλέον βρίσκεται και πάλι στο πλευρό της οικογένειάς της και απολαμβάνει τα καμώματα των παιδιών της!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ