Μαρία Τζομπανάκη: «Δεν αυτοκτονώ στον “Σασμό” για να εξιλεωθώ - Ο σύζυγός μου δουλεύει πάρα πολύ» (βίντεο)

Όσα είπε για τον δεύτερο κύκλο της σειράς και την προσωπική της ζωή

Καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε το πρώι της Δευτέρας η Μαρία Τζομπανάκη.

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την σειρά «Σασμός» που θα επιστρέψει με τον δεύτερο κύκλο στις 19 Σεπτεμβρίου.

«Θα έχει πολλές εκπλήξεις. Κάπου διάβασα ότι… ξέρουμε τι θα συμβεί. Όχι, δεν ξέρουν τι θα συμβεί. Όχι, δεν ισχύει ότι η Καλλιόπη αυτοκτονεί για να εξιλεωθεί. Οι γυναίκες αυτές δεν βγαίνουν χωρίς τζεμπέρι, το οποίο δηλώνει πένθος και κλείσιμο. Αν βγουν χωρίς μαντήλι και με κοντό μανίκι, δείχνουν ότι είναι ανοιχτές για να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους. Αυτό είναι ένα μήνυμα. Αυτά τα ξέρω πολύ καλά, γιατί με ενδιέφερε η παράδοση και η συνήθειες του τόπου μου» είπε χαρακτηριστικά.

Για την επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη (Στέλιος Μάινας) στην Κρήτη ανέφερε: «Έχει χαθεί ο άντρας της. Έχει σκοτωθεί από χέρι των Βρουλάκηδων κατά τη διαίσθησή της και κατά τη λογική των Κρητικών. Έχει σκοτωθεί ο άντρας της στη φυλακή και είναι σίγουρη ότι έχει δώσει την εντολή ο ξάδερφός του, δηλαδή ο Παύλος Βρουλάκης. Και τώρα επανέρχεται».

Ακόμα η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον σύζυγό της ο οποίος όπως είπε: «Δουλεύει πάρα πολύ. Αυτή τη στιγμή είναι στην Ελβετία. Έχουν σηκώσει τα μανίκια μέχρι πάνω, γιατί παρουσιάστηκε και κάτι άλλο. Επίσης, βελτιώνουν τα εμβόλια, ώστε όσο γίνεται να είναι με λιγότερες παρενέργειες. Παραμένει υπομονετικός όσον αφορά τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Είναι πολύ σοβαρό να σέβεσαι αυτά που κουβαλάει ο καθένας μέσα του και αυτά που ονειρεύεται. Τα όνειρα δεν σταματάνε. Δεν έχουν ηλικία».   

Όσο για τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη και τον εγγονό της είπε: «Του έχω λατρεία, όλη η Ελλάδα το ξέρει, όχι μόνο για το ότι είναι παιδί μου. Είναι ένας άνθρωπος ολοκληρωμένα ελκυστικός σαν συμπεριφορά, σαν χαρακτήρα. Με κάνει περήφανη, άσχετα από τη δουλειά.

Κάτι που έχω έντονα είναι το αποτύπωμα που μπορούμε να αφήσουμε σαν άνθρωποι. Ο Ορφέας με έχει ησυχάσει γιατί ξέρω ότι θα αφήσει ένα αποτύπωμα πολύ σπουδαίο σε αυτή τη ζωή.

Βλέπω πώς μεγαλώνει και αυτός και η Γεωργία μας, το παιδί τους. Ο Αχιλλέας μας έχει καθαρά μάτια, ένα χαμόγελο που αστράφτει κι εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Με φωνάζει γιαγιά με ένα δικό του μουσικό τρόπο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ