Η Julia Roberts stylish παρά ποτέ - Το custom φόρεμα με κοντό tuxedo & graffiti με κεντημένους κρυστάλλους (φωτό & βίντεο)

Υπέροχη και η Amal Clooney

Μια υπέροχη εμφάνιση έκανε η Julia Roberts στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Ticket to Paradise», στο Λονδίνο.

Η 54χρονη star φόρεσε μία δημιουργίσα του οίκου Alexander McQueen και ειδικότερα ένα custom-made δαντελένιο φόρεμα Chantilly.

Photos: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μαύρο φουστάνι της είχε βαθιά λαιμόκοψη και κρυστάλλινα μοτίβα graffiti, κεντημένα στο χέρι με ασημί χρυσή, μεταλλική κλωστή, χάντρες και πούλιες. 

Το σύνολο ολοκληρώθηκε με ένα κοντό - επίσης μαύρο - μεταξωτό σακάκι tuxedo.

Η Julia Roberts πόζαρε μεταξύ άλλων στην πρεμιέρα, που έγινε στο Odeon Luxe, στην Leicester Square με τον συμπρωταγωνιστή της George Clooney και την σύζυγό του Amal.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο αστέρες του Χόλιγουντ συνεργάζονται στην μεγάλη οθόνη, αφού τους είχαμε δει μαζί και στις ταινίες Ocean's Eleven.

Photos: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εξίσου κομψή ήταν και η Amal Clooney, με την 44χρονη Βρετανίδα δικηγόρο -  με ειδίκευση στο διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα - να εμφανίζεται στο πλευρό του άντρα της και πατέρα των δίδυμων παιδιών τους με ένα αστραφτερό, vintage chevron slip dress από το Maison John Galliano, στο χρώμα της μέντας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ET Canada (@etcanada)

Λίγα λόγια για την ταινία της Julia Roberts και του George Cloooney Ticket to Paradise (Εισιτήριο για τον Παράδεισο)

("Ticket to Paradise") Ρομαντική κωμωδία, αμερικάνικης παραγωγής του 2022, σε σκηνοθεσία Ολ Πάρκερ, με τους Τζούλια Ρόμπερτς, Τζορτζ Κλούνεϊ, Κέιτλιν Ντέβερ, Μαξίμ Μπουτιέ, Λούκας Μπράβο κα.

Έξι χρόνια μετά τη συνεργασία τους στην ενδιαφέρουσα ταινία "Το Παιχνίδι του Χρήματος", Τζούλια Ρόμπερτς και Τζορτζ Κλούνεϊ πρωταγωνιστούν και πάλι μαζί, σε κάτι διαφορετικό, μία εξωτική ρομαντική κωμωδία, σε σκηνοθεσία του Βρετανού Ολ Πάρκερ, γνωστού από την αποτυχημένη συνέχεια της ταινίας "Mamma Mia 2".

Η υπόθεση αφορά δυο χωρισμένους γονείς που μισούνται και ταξιδεύουν στο Μπαλί, συμμαχώντας προσωρινά, προκειμένου να αποτρέψουν τον γάμο της μικρής τους κόρης με έναν ντόπιο νεαρό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ