Στο Ελιζέ το βασιλικό ζεύγος της Ιορδανίας: Με ντραπέ shirt dress η Ράνια, με λευκό φόρεμα η πρώτη κυρία Μπριζίτ Μακρόν (φωτό & βίντεο)

Η βασίλισσα της Ιορδανίας έκλεψε τις εντυπώσεις

Ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν υποδέχτηκαν την Τετάρτη στο Μέγαρο των Ηλυσίων τον βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας με την σύζυγό του βασίλισσα Ράνια και τον μεγάλο τους γιο, τον πρίκγιπα Χουσεΐν.

Ο πρέδρος της Γαλλίας και η Πρώτη Κυριά παρέθεσαν δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους και του διαδόχου, οι οποίοι και πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στο Παρίσι.

Photos: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πάντα κομψή η 52χρονη σύζυγος του Ιορδανού μονάρχη επέλεξε ένα πολύ σικάτο φόρεμα, που έφερε την υπογραφή του Αμερικανού σχεδιαστή Brandon Maxwell.

Το baby blue ντραπέ shirt dress της, συνδυάστηκε υπέροχα με λευκές γόβες Jimmy Choo - τις οποίες έχει ξαναφορέσει - ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Stephen Webster, ένα ασημένιο ρολόι και ένα όμορφο δαχτυλίδι.

Τέλος η βασίλισσα Ράνια κρατούσε μια λευκή Fendi τσάντα που είχε πάνω ένα σχέδιο με το πουλί του παραδείσου.

Δείτε επίσης: Παλάτι Ιορδανίας :Επίσημες φωτό από τον αρραβώνα του γιου του βασιλιά της Ιορδανίας Χουσεϊν&της βασίλισσας Ράνιας-ποια είναι η εκλεκτή του

 

Όσο για την Μπριζίτ Μακρόν, η σύζυγος του Γάλλου προέδρου διάλεξε ένα άσπρο φόρεμα με μανίκια 3/4. Το look ολοκληρώθηκε με μπεζ γόβες, ένα χρυσό βραχιόλι, το ρολόι της και μερικά κομψά δαχτυλίδια, τα οποία άλλωστε λατρεύει.

Τα δύο ζευγάρια χαιρετήθηκαν θερμά, έξω από το Μέγαρο των Ηλυσίων, ενώ όπως βλέπουμε και στις σχετικές φωτογραφίες, ο Εμανουέλ Μακρόν φάνηκε να κρατά, αλλά και να φιλά το χέρι της βασίλισσας της Ιορδανίας.

Photos: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σύμφωνα με το parismatch.com που επικαλείται το AFP, το Ελιζέ ανέφερε για την συνάντηση ότι σηματοδότησε «ένα νέο στάδιο στη στρατηγική εταιρική σχέση» μεταξύ Γαλλίας και Ιορδανίας και θα καταστήσει δυνατή τη «συνέχιση της κοινής εργασίας ενόψει των προκλήσεων στην ασφάλεια και την οικονομία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ