Ράνια της Ιορδανίας: Τα πένθιμα συνολάκια & τα θερμά λόγια για την αείμνηστη Ελισάβετ - ήταν «βασίλισσα του κόσμου» (φωτό & βίντεο)

Τι είπε σε συνέντευξή της η βασίλισσα της Ιορδανίας

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας χαρακτήρισε την αείμνηστη Ελισάβετ «βασίλισσα του κόσμου» και χαιρέτισε τη «ζεστή» προσωπικότητά της και την αξιοσημείωτη κληρονομιά της.

Μιλώντας στο ITV News η σύζυγος του βασιλιά Αμπντάλα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το Λονδίνο είναι το μόνο μέρος που θα ήθελε να βρίσκεται αυτή τη στιγμή μετά από ένα τέτοιο «κοσμοϊστορικό γεγονός», συμπληρώντας ακόμα ότι ο θάνατος της μονάρχη  σηματοδοτεί ένα «τέλος εποχής».

Instagram/queenrania

Στη συνέντευξη που παραχώρησε από την βρετανική πρωτεύουσα η 52χρονη royal εμφανίστηκε με ένα πολύ κομψό σύνολο. Ειδικότερα την είδαμε να φορά ένα ντραπέ σατέν και κρεπ σακάκι σε μαύρο χρώμα, από το brand Rasario, το οποίο συνδύασε με ένα ασορτί παντελόνι και επίσης μαύρες γόβες με λουράκι, της εταιρείας Jennifer Chamandi. 

Όσο για την εμφάνισή της στην δεξώση που έγινε στο παλάτι του του Μπάκιγχαμ το βράδυ της Κυριακής, η Ράνια επέλεξε ένα μακρύ coat dress Alessandra Rich. Το look ολοκληρώθηκε με γόβες και τσαντάκι Manolo Blahnik. 

Η royal είπε ακόμα για την Ελισάβετ, την οποία και είχε συναντήσει πολλές φορές μέσα στα χρόνια ότι «μπορεί να είναι η βασίλισσα της Αγγλίας, αλλά νομίζω ότι συμβολικά είναι η βασίλισσα για όλους μας».

Η βασίλισσα Ράνια περιέγραψε επίσης πως υπάρχει μια αίσθηση ενότητας τις ημέρες που ακολουθούν, μετά τον θάνατο της μακροβιότερης μονάρχη της Βρετανίας.  «Όχι μόνο είχε απίστευτο αντίκτυπο κατά τη διάρκεια της ζωής της, αλλά στο τέλος της ενοποίησε τη χώρα», πρόσθεσε.

«Ποτέ δεν έχω δει τέτοια αίσθηση κοινότητας και ενότητας σε αυτή τη χώρα όπως βλέπω σήμερα», εξήγησε η Ράνια, λέγοντας ότι πολλοί άνθρωποι παραμέρισαν τις διαφορές τους για να αποτίσουν φόρο τιμής στην Ελισάβετ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ