Απόβαση της οικογένειας Beckham στο Παρίσι για την «πρεμιέρα» της Victoria στην εβδομάδα μόδας - Ο David με παιδιά, νύφες κοντά της (φωτό & βίντεο)

Ήταν όλοι στο πλευρό της!

Την Παρασκευή, η Victoria Beckham παρουσίασε την συλλογή της για την άνοιξη/καλοκαίρι 2023 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Ήταν η πρώτη Live επίδειξη της σχεδιάστριας μόδας  από την έναρξη της πανδημίας, ενώ σηματοδότησε επίσης το ντεμπούτο της στην PFW.

Φυσικά η 48χρονη designer και πρώην μέλος των Spice Girls είχε στο πλευρό της την οικογένειά της: Ο 47χρονος σύζυγός της David Beckham και τα τέσσερα παιδιά τους ήταν εκεί, όπως και οι νύφες της.

Ειδικότερα είδαμε τον 23χρονο Brooklyn, τον 20χρονο Romeo, τον 17χρονο Cruz και την 11χρονη Harper. Ακόμα ήταν στην πρώτη σειρά του show η γυναίκα του Brooklyn, Nicola Peltz (27 ετών), αλλά και η σύντροφος του Cruz, Tana Holding.

Σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram η Victoria βλέπουμε τους David, Harper, Romeo, Brooklyn και Nicola μαζί με τους editors-in-Chief της αμερικανικής και βρετανικής Vogue Anna Wintour και Edward Enninful.

Photo: Instagram

Σε άλλο στιγμιότυπο που μοιράστηκε η 48χρονη με τους 30.20 εκατομμύρια followers της η 11χρονη κορούλα της ποζάρει μαζί με τα μοντέλα Gigi και Bella Hadid που περπάτησαν στο catwalk.

Photo: Instagram

Μια ανάρτηση για την γυναίκα του έκανε και ο David Beckham δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της Victoria, από το τέλος του fashion show.

Photo: Instagram

«PARIS BABY ? ❤️ Σήμερα σε γιορτάζουμε @victoriabeckham . Έχεις δουλέψει τόσο σκληρά για να φτάσεις σε αυτή τη στιγμή, γι' αυτό απόλαυσέ το, αλλά να θυμάσαι ότι είναι μόνο η αρχή για εσένα και την ομάδα VB, είμαστε τόσο περήφανοι για εσάς» έγραψε στο post του.

Η συλλογή της Victoria Beckham

Όπως σημειώνει μεταξύ άλλων το brandγια την κολεξιόν πρόκειται για ένα «έναγκαλισμό της θηλυκότητας, μια διεκδίκηση αξιών, μια γιορτή της τέχνης.

Η συλλογή της Victoria Beckham για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 σηματοδοτεί το ντεμπούτο της μάρκας στο Παρίσι - μια αλλαγή της τοπικής ρύθμισης, μια ανανέωση του πλαισίου, προτείνει μια διαφορετική οπτική, για το νέο και το καθιερωμένο. Είναι μια επαναβεβαίωση των σημάτων και των κωδικών της μάρκας, παράλληλα με μια φρέσκια άποψη για το μοντέρνο.

Ο αισθησιασμός προκαλείται μέσα από υφάσματα και κοψίματα που συγκρατούν τρυφερά το σώμα - ζωρζέτ, σιφόν, μεταξωτά ζέρσεϊ και σατέν. Prints Trompe l'oeil σε τζιν και τεχνικές συγκόλλησης σε μάλλινα».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα looks της νέας κολεξιόν BV

*Φωτογραφίες: victoriabeckham.com

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ