Valentino: Από την δύναμη του φούξια στην ησυχία του παστέλ - Πολυτελή υφάσματα και ζήτω το midi (φωτό & βίντεο)

Η νέα συλλογή του οίκου μόδας

Και από την «δύναμη» του φούξια που είχαμε δει στην φθινοπωρινή συλλογή του οίκου Valentino για το 2022, το brand μας «μεταφέρει», για το καλοκαίρι και την άνοιξη του 2023, στην «ησυχία» του παστέλ.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Pierpaolo Piccioli παρουσίασε τις προτάσεις του για την σεζόν στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού. «Τα κοψίματα και οι διαφάνειες αποκαλύπτουν την περσόνα» αναφέρει το brand για τη νέα του κολεξιόν.

Σε σχετική ανάρτηση του οίκου στο Instagram διαβάζουμε: «Ολόσωμες φόρμες, φορέματα, κάπες και μπλέιζερ συνδυάζονται με το σώμα για το Unboxing Valentino.  Για την τελευταία συλλογή του σχεδιαστή μόδας, μια σειρά αποχρώσεων ενώνονται με το δέρμα για να δημιουργήσουν ρούχα χωρίς ραφές, τόσο μοναδικά όσο οι άνθρωποι που τα φορούν».

 

 

 

 

Το show άνοιξε με ένα μοντέλο που είχε καλυμμένοτο πρόσωπό του και φορούσε ένα μπεζ cape dress με μαύρες λεπτομέρειες. 

Ακολούθησαν σύνολα σε nude αποχρώσεις, με «γυμνά» μπλουζάκια να συνδυάζονται με εντυπωσιακές midi φούστες - ένα μάκρος που κυριάρχησε στο catwalk - και «τριχωτά» παντελόνια.

Ένα παλτό με φτερά στρουθοκαμήλου και φορέματα με κοψίματα και διαφάνειες από πολυτελή υφάσματα, ήταν ανάμεσα στα όσα είδαμε. 

Ακόμα ο οίκος παρουσίασε ορισμένα σύνολα σε έντονο κόκκινο χρώμα και κίτρινο,όπως επίσης sparkly μπλε, πράσινα και μωβ ρούχα.

Η επίδειξη έκλεισε με μια σειρά μαύρων κομψών φορεμάτων, ένα από τα ήταν σαν μακρύ σακάκι που έφτανε μέχρι το πάτωμα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Μπορέιτε να δείτε εδώ όλα τα looks της νέας συλλογής.

*Φωτογραφίες: Valentino.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ