Ολυμπία Χοψονίδου: Γαλλίδα με καρέ μαλλιά και αφέλειες - το smokey μακιγιάζ & η αλαβάστρινη επιδερμίδα της μαμάς 6 παιδιών (φωτό)

Στο Ηρώδειο μαζί με τον σύζυγό της!

Στο Ηρώδειο βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης οι οποίοι και παρακολούθησαν την παράσταση κλασικού μπαλέτου «Ζιζέλ», με το μπαλέτο και την ορχήστρα της Εθνικής Όπερας της Οδησσού.

Το μοντέλο και πρώην Σταρ Ελλάς επέλεξε για την περίσταση ένα στυλάτο λευκό σύνολο και συγκεκριμένα ένα t-shirt Dior συνδυασμένο με μια όμορφη, τούλινη φούστα. 

Αν κάτι λατρέψαμε πάνω της ήταν τα μαλλιά της, τα οποία είναι κουρεμένα σε ένα μακρύ καρέ, που την κάνει να μοιάζει με Γαλλιδούλα. 

Η Ολυμπία Χοψονίδου είχε τις - επίσης μακριές - αφέλειές της στο πλάι, ενώ όσον αφορά το μακιγιάζ τόνισε το βλέμμα της με ένα υπέροχo smokey eyes look. Κράτησε πιο «ουδέτερα» τα χείλη της προσθέτοντας ένα απαλό ροζ κραγιόν.  Η επιδερμίδα της αλαβάστρινη με λίγο ρούζ ή contour να τονίζει τα όμορφα ζυγωματικά της! 

Το μοντέλο και ο παλαίμαχος μπασκετομπολίστας έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια μαζί και έχουν αποκτήσει έξι παιδιά: τον Θανάση, τον Δημήτρη, τον Βασίλη την Αιμιλία, την Αναστασία και την μικρότερη της οικογένειας την Αλεξάνδρα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ