Η Νίκη Κεραμέως απαντά στο δημοσίευμα ότι χρωστά κοινόχρηστα 3.470,86 ευρώ: Η γνωστή μέθοδος της λάσπης στον ανεμιστήρα

Η οικογένειά μου έχει δικαιωθεί

Απάντηση έδωσε η Νίκη Κεραμέως μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» ότι χρωστά το ποσό των 3.470,86 ευρώ για κοινόχρηστα που δεν έχουν πληρωθεί εδώ και χρόνια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη της έχουν στείλει εξώδικο.

Η υπουργός Παιδείας υποστηρίζει ότι το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης έχει απορρίψει τις αγωγές και ότι η οικογένεια καταβάλλει κανονικά τα κοινόχρηστα και ποσοστό των δαπανών θέρμανσης, όπως προβλέπεται.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Η εφημερίδα γνωρίζει και αποκρύπτει- ή αν δεν το γνωρίζει, τώρα οφείλει να το δημοσιεύσει- ότι το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, με τις αποφάσεις 455/2019 και 174/2021, έχει απορρίψει τις εν λόγω αγωγές και έχει δικαιώσει την οικογένεια Κεραμέως και ότι η οικογένεια καταβάλλει κανονικά τα κοινόχρηστα και ποσοστό των δαπανών θέρμανσης όπως προβλέπεται.

Και τούτο παρά το γεγονός ότι το εν λόγω διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη δεν κατοικείται εδώ και 40 χρόνια.

Η γνωστή μέθοδος της λάσπης στον ανεμιστήρα, με άθλιες επιθέσεις που δεν έχουν σχέση με τα πραγματικά δεδομένα, δηλητηριάζει την πολιτική ζωή.

Αυτονοήτως θα ακολουθήσουν όλες οι νόμιμες ενέργειες κατά της εφημερίδας για την αποκατάσταση της αλήθειας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ