Η Jennifer Aniston ζητά 100 εκατ δολάρια από τον Brad Pitt: Γιατί θα καταθέσει μήνυση; - «είναι θέμα τιμής» (βίντεο)

 «Δεν είναι μόνο για τα χρήματα. Για την Jen είναι θέμα τιμής»

Μετά την αγωγή της Angelinas Jolie, άλλη μια πρώην σύζυγος του  Brad Pitt ετοιμάζει μήνυση εναντίον του!

Ειδικότερα σύμφωνα με το Marca η Jennifer Aniston πρόκειται να μηνύσει τον 58χρονο σταρ του Χόλιγουντ, ζητώντας του το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Βέβαια η 53χρονη ηθοποιός - με την οποία ο Pitt ήταν παντρεμένος από το 2000 έως το 2005 - δεν ψάχνει δικαιώση για την σχέση τους, αλλά για την εταιρεία παραγωγής Plan B, την οποία είχε ιδρύσει μαζί με τον πρώην άντρα της στις αρχές  της δεκαετίας του 2000.

Βάσει του δημοσιεύματος ο ηθοποιός σχεδιάζει να πουλήσει την εταιρεία, με την Aniston να αμφισβητεί το δικαίωμά του σε αυτά τα χρήματα και τον μηνύει για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Η εταιρεία παραγωγής όντως πέρασε στα χέρια του Pitt όταν το ζευγάρι χώρισε, αλλά η Aniston πιστεύει ότι δεν πήρε ποτέ τα εύσημα για το γεγονός ότι τον βοήθησε να την δημιοθργήσουν.

AFP/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μια πηγή κοντά στην πρωγωνίστρια των Friends είπε: «Δεν είναι μόνο για τα χρήματα. Για την Jen είναι θέμα τιμής. Το θέμα είναι ότι ήταν συνδημιουργός του Plan B, και ενώ τεχνικά πήγε στον Brad, δεν έχει πάρει τα εύσημα που της άξιζαν για το γεγονός ότι τον βοήθησε να την στήσει».

Η πηγή πρόσθεσε ακόμα ότι «η Jen ν αναμένει τουλάχιστον αναγνώριση και ανάμειξη στην περίπτωση που ολοκληρωθεί η πώληση, συν την επιλογή να συνεργαστεί με όποιον την αναλάβει. Αν ο Brad θέλει να δικαιώσει την Jen θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη του και θα της δώσει μια επιταγή 100 εκατομμυρίων δολαρίων, κάτι που θα ήταν σταγόνα στον ωκεανό αν ολοκληρωθεί η πώληση».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ