Η βασίλισσα Ράνια στο Βατικανό με σικάτο φόρεμα και μαντίλα - Συνάντησε με τον βασιλιά Αμπντάλα τον Πάπα Φραγκίσκο (φωτό)

Ξέρει πως να προσαρμόζει το look της, ανάλογα με την περίσταση

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας είναι μία γυναίκα που ξέρει πως να ξεχωρίσει, με τις στυλιστικές της επιλογές, αλλά και πως να προσαρμόζει την εμφάνισή της, για την εκάστοτε περίσταση.

Η 52χρονη royal, η οποία πριν λίγες ημέρες είχε φορέσει ένα άκρως μοντέρνο σύνολο για το Web Summit, που έγινε στην Πορτογαλία, πραγματοποίησε μαζί με τον σύζυγό της βασιλιά Αμπντάλα, επίσημη επίσκεψη στο Βατικανό.

Photos: VATICAN MEDIA /ANSA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το βασίλικό ζεύγος της Ιοδανίας συναντήθηκε με τον Πάπα Φραγκίσκο, χθες Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου. 

Για την περίσταση λοιπόν η Ράνια επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα, το οποίο σύμφωνα με τους «ειδικούς» των social media, είναι από την εταιρεία Diamondogs. Το φουστάνι της έφτανε έως την γάμπα και είχε άσπρες λεπτομέρειες στα μανίκια, καθώς και μια ζώνη με ένα λευκό, τύπου φιογκάκι.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nona (@true_royals_1)

 

 

 

 

 

Η βασίλισσα ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες, ένα cluch του ίδιου χρώματος και μια λευκή μαντίλα.

 

 

«Ήταν τιμή μου να συνοδεύσω την Αυτού Μεγαλειότητα στο Βατικανό νωρίτερα σήμερα σε μια συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο, στην οποία παρευρέθηκε ο ΥΕΘΑ πρίγκιπας Γκάζι. Συγκινήθηκα βαθιά από τη ζεστασιά, την ταπεινοφροσύνη και την ακλόνητη δέσμευσή του για την ειρήνη και διαθρησκειακό διάλογο» έγραψε σε σχετική ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Ράνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ