Η βασίλισσα Ράνια stylish παρά ποτέ: Cropped σακάκι, μοντέρνο παντελόνι - αντισυμβατική & δυναμική (φωτό & βίντεο)

Μίλησε στο Web Summit 2022

Μοντέρνα, δυναμική και πολύ στυλάτη: Αυτές είναι τρεις λέξεις που θα μπορούσαν άνετα να χαρακτηρίσουν την βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας.

Η σύζυγος του βασιλιά Αμπντάλα μίλησε την Τετάρτη στο Web Summit 2022, που έγινε στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Η εμφάνισή της υπέροχη, με την 52χρονη να επιλέγει ένα μάλλον αντισυμβατικό look, για royal. Ειδικότερα την είδαμε με ένα cropped, metallic σακάκι Alessandra Rich, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο παντελόνι Bottega Veneta, που είχε ασημένιο φερμουάρ στο μπροστινό μέρος και τσέπες στα πλαϊνά.

Το stylish look ολοκληρώθηκε με μια επίσης μαύρη τσάντα και μυτερά παπούτσια, του ίδιου χρώματος.

Η βασίλισσα της Ιορδανίας, δεν κέρδισε όμως τις εντυπώσεις μόνο με το outfit της, αφού παράλληλα έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα, στην ομιλία της, για την «καταπολέμηση των ενσωματωμένων προκαταλήψεων».

Σύμφωνα με το emirateswoman.com η μητέρα τεσσάρων παιδιών ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Η πραγματική πρόοδος που χρειαζόμαστε δεν είναι καλύτερες μηχανές, αλλά να είμαστε όλοι καλύτεροι άνθρωποι» προσθέτοντας ότι η κοινωνία έχει «αγκιστρωθεί» με τα κινητά τηλέφωνα και άλλες τεχνολογικές συσκευές.

«Ανησυχώ ότι υποτιμούμε το πιο πολύτιμο νόμισμα όλων - τον χρόνο μας. Ανησυχώ ότι, παρόλο που η εικονική πραγματικότητα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, παραμελούμε τις ανάγκες της πραγματικής μας ζωής. Και η ψυχική μας υγεία υποφέρει επίσης» είπε ακόμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ