Από τις 50 αποχρώσεις του γκρι σε μια φαντασμαγορική πανδαισία χρωμάτων που θυμίζει καλειδοσκόπιο... ή μήπως όχι; Η Jessica Eaton, εντυπωσιάζει, μπερδεύει και... αρέσει! (ΦΩΤΟ)

Ρίχνοντας μια ματιά στις φωτό που σας παραθέτουμε, η πρώτη σας σκέψη θα είναι πως οι εντυπωσιακές αυτές πολύχρωμες φωτογραφίες και τα πλουμιστά σχέδια που βλέπετε είναι προϊόν Photoshop! Κι όμως έχετε ήδη κάνει δύο λάθη: και χειροποίητες είναι και δεν... περιέχουν χρώμα! Ναι, καλά διαβάσατε!

Ρίχνοντας μια ματιά στις φωτό που σας παραθέτουμε, η πρώτη σας σκέψη θα είναι πως οι εντυπωσιακές αυτές πολύχρωμες φωτογραφίες και τα πλουμιστά σχέδια που βλέπετε, είναι προϊόν Photoshop! Κι όμως έχετε ήδη κάνει δύο λάθη: και χειροποίητες είναι και δεν... περιέχουν χρώμα! Ναι, καλά διαβάσατε!



Η χαρισματική φωτογράφος - καλλιτέχνης από τον Καναδά, έχει καταπλήξει τα πλήθη με τη νέα καινοτομία της στη φωτογραφία! Με τον φωτογραφικό της φακό, απαθανατίζει αντικείμενα σε σχήμα κύβου μέσα σε σκοτεινά δωμάτια, με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες που βγάζει και κατόπιν «εμφανίζει» στο στούντιό της, να είναι σχεδόν ολοκληρωτικά γκρίζες! Στη συνέχεια όμως, με μια εξαιρετικά σύνθετη δοκιμασία που η ίδια ανακάλυψε (χωρίς ηλεκτρονική επεξεργασία) και με διαρκείς επαναλήψεις, εμφανίζει το... κρυμμένο φως!

Κι όμως οι φωτό που θα δείτε, δεν έχουν υποστεί ψηφιακή επεξεργασία και τραβήχτηκαν σχεδόν στο απόλυτο σκοτάδι! Δείτε τις!









Jessica Eaton, cfaal 346, 2013  Jessica Eaton cfaal 397 (HTR), 2013   Jessica Eaton cfaal 390 (HTR), 2013  Jessica Eaton cfaal 324 Y study, 2013

Jessica Eaton cfaal 384, 2013

Jessica Eaton cfaal 393 (HTR), 2013

Jessica Eaton cfaal 321 B study, 2013

Jessica Eaton MB RGB Weave 01, 2012

Jessica Eaton cfaal 306, 2013

Jessica Eaton cfaal 379, 2013

Πηγή: guardian

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ