«Έχει φοβηθεί ο κόσμος στην Κεφαλονιά είμαστε όλοι στους δρόμους»: Τι είπε στο eirinika.gr ο Σπύρος Ματιάτος, αντιδήμαρχος για την πολιτική προστασία της Κεφαλονιάς

Μόλις επικοινωνήσαμε με τον υπεύθυνο για τα θέματα πολιτικής προστασίας στην Κεφαλονιά κ. Σπύρο Ματιάτο ο οποίος μας είπε πως δεν έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα τραυματίες,  υπάρχουνε όμως μεγάλες ζημιές σε σπίτια και σε δημόσια κτήρια και πολλές κατολισθήσεις σε διάφορα σημεία του νησιού. Αυτή τη στιγμή σπεύδουν μεγάλα μηχανήματα του δήμου και ιδιωτικά για να καθαρίσουν τους δρόμους.

«Νιώθουμε συνεχώς πολλούς και μεγάλους μετασεισμούς σίγουρα είμαστε όλοι φοβισμένοι γιατί όπως ξέρετε έχουμε τις αναμνήσεις από τον πολύ μεγάλο καταστροφικό σεισμό του 1953» αναφέρει ο κ. Ματιάτος και συνεχίζει λέγοντας ήδη επικοινωνήσαμε με τον υπουργό Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου και μας στέλνει σκηνές και μηχανήματα. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε πολλοί Κεφαλλονίτες στο Ξενία Αργοστολίου  με τα αυτοκίνητα στους δρόμους. Οι μεγαλύτερες ζημιές είναι στο Αργοστόλι κοντά στο επίκεντρο του σεισμού και ειδικά στην περιοχή Παλίκη, καταλήγει ο κ. Ματιάτος.

Από αριστερά ο Παύλος Παπαδάτος,  Ειρήνη Νικολοπούλου και Σπύρος Ματιάτος

 

Το eirinika.gr  είχε αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο για την Ελλάδα ότι βρίσκεται στο βαθύ κόκκινο για επικείμενο σεισμό. 

Διαβάστε ΕΔΩ το άρθρο

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ