Η Μαρινέλλα με την εγγονή & την κόρη της - Στην πρεμιέρα της μεγάλης κυρίας του τραγουδιού Φραγκούλης, Περρής, Λαζόπουλος (φωτό)

Από το πλευρό της μητέρας της δεν έλειψε η κόρη της καταξιωμένης τραγουδίστριας

Το Christmas Theater φιλοξενεί κι αυτόν τον χειμώνα την μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού: για πρώτη φορά, η Μαρινέλλα συναντά τον συνθέτη και σολίστ Θανάση Πολυκανδριώτη και το σύνολο «Οι Επόμενοι» ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες.

«Τα λαϊκά της Μαρινέλλας» έκαναν πρεμιέρα πριν λίγες μέρες με πολλά διάσημα πρόσωπα να δίνουν το «παρών».

Ανάμεσά τους ήταν ο Μαριος Φραγκούλης, ο Γιώργος Περρής και ο Λάκης Λαζόπουλος, οι οποίοι και πόζαραν μαζί με την αγαπημένη καλλιτέχνη. Στην πρεμιέρα πήγαν επίσης ο Δημήτρης Παπάζογλου, η Όλγα Παυλάτου και ο Σταμάτης Φασουλής.

Από το πλευρό της μητέρας της δεν έλειψε η κόρη της καταξιωμένης τραγουδίστριας Τζωρτζίνα Σερπιέρη, η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της Τίμο Δασκαλόπουλο και την 14χρονη κόρη της Μελίνα. Σημειώνεται ότι το ζεύγος έχει ακόμα ένα παιδί, τον 19χρονο Δημήτρη.

Η Σερπιέρη είναι το παιδί που απέκτησε η Μαρινέλλα με τον αθλητή και επιχειρηματία, Φρέντυ Σερπιέρη, με τον οποίο είχε δεσμό πριν  γνωρίσει τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Σε μια από τις φωτογραφίες βλέπουμε την τραγουδίστρια να αγκαλιάζει την εγγονή της και να ποζάρει μαζί με μια φίλη της Μελίνας και την κόρη της, η οποία φορά ένα μάξι φόρεμα σε μαύρο και πράσινο χρώμα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ