Σερ: Πέθανε η μητέρα της σε ηλικία 96 χρόνων - Ποια ήταν η Tζόρτζια Χολτ, με τους 6 γάμους & την έντονη ταραχώδη ζωή

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έκανε γνωστή την είδηση στο Twitter

 

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 96 ετών άφησε η μητέρα της Cher, Georgia Holt.

Η 76χρονη πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκάλυψε τη δυσάρεστη είδηση στο Twitter το Σάββατο (11/12). «Η μαμά έφυγε», έγραψε η Cher στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης μαζί με ένα emoji με θλιμμένο πρόσωπο.

Η είδηση έρχεται τρεις μήνες αφότου η σούπερ σταρ της ποπ αποκάλυψε στην ίδια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ότι η μητέρα της νοσηλεύτηκε με πνευμονία τον Σεπτέμβριο.

«Η μαμά ήταν συνεχώς άρρωστη. Μόλις βγήκε από το νοσοκομείο. Είχε πνευμονία», έγραψε τότε η Cher, προσθέτοντας σε ένα επόμενο tweet: «Τώρα είναι καλύτερα».

Η Χολτ γεννήθηκε στο Αρκάνσας το 1926. Ξεκίνησε την καριέρα της τη δεκαετία του 1950 και είχε μικρούς ρόλους στις ταινίες “A Life of Her Own”, “Watch the Birdie”, “Grounds for Marriage”.

Στη συνέχεια εργάστηκε στην τηλεόραση και έκανε εμφανίσεις στις σειρές “The Adventures of Ozzie & Harriet”, “I Love Lucy”. Τα τελευταία χρόνια, έκανε εμφανίσεις στο Drag Race του RuPaul το 2014 μαζί με τον εγγονό της Chaz Bono.

Oι 6 γάμοι 

Κατά τη διάρκεια της ζωής της, η Holt παντρεύτηκε και χώρισε έξι φορές.

Με τον πρώτο της σύζυγο, τον Αρμενοαμερικανό Τζον Σαρκισιάν, (τον οποίο ξαναπαντρεύτηκε 19 χρόνια αργότερα ως πέμπτο σύζυγό της και χώρισε ξανά), απέκτησαν την κόρη Σερ.

Αργότερα παντρεύτηκε τον ηθοποιό John Southall, με τον οποίο απέκτησε το άλλο της παιδί, την ηθοποιό Georganne LaPiere (κατά κόσμον Georganne Elizabeth Southall).

Το 1961, η Holt παντρεύτηκε τον Gilbert Hartmann LaPiere, διευθυντή τράπεζας, ο οποίος υιοθέτησε νόμιμα τη Cher και τη Georganne, αλλάζοντας τα επώνυμά τους σε LaPiere.

Από τη Cher, ο Holt απέκτησε δύο εγγονούς, τον Chaz Bono και τον Elijah Blue Allman.

Από το 1976 μέχρι το θάνατό της, η Holt είχε σχέση με τον Craig Spencer.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ