Ελένη Ράντου: Τώρα αποκαθιστώ τη σχέση μου με τη μητέρα μου - Δούλευα πολύ μέσα μου αυτή την ένωση (βίντεο)

Η ηθοποιός μίλησε για την απόρριψη που βίωσε από τη «δημιουργό» της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν σήμερα η Ελένη Ράντου. Η ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Το party της ζωής μου» και αναφέρθηκε στη σχέση της με τη μητέρα της.

«Δεν είναι ακριβώς οι “σελίδες” της δικής μου ζωής, έχει και μυθοπλαστικά πράγματα. Απλώς έχει όλα τα συναισθήματα που έχω νιώσει. Έχει στιγμές που στηρίζονται στη ζωή σου, αλλά δεν είναι η ζωή σου. Έχει εμπνευστεί από τη δική μου τη ζωή, με αφορμή τη σχέση της ηρωίδας με τη μητέρα της, με τον δημιουργό της. Και την αίσθηση ότι έχει νιώσει πολύ έντονα την αίσθηση της απόρριψης. Οπότε, όταν σε απορρίπτει ο ίδιος σου ο δημιουργός γεννιούνται πάρα πολλά θέματα», είπε αρχικά η Ελένη Ράντου.

Η Ελένη Ράντου είπε στη συνέχεια: «Μου ήταν πολύ οικείο το συναίσθημα, οπότε πιάστηκα από αυτό και μετά τα γεγονότα μπορούσα να τα πειράξω. Αλλά ήθελα να κρατήσω το συναίσθημα του να γνωρίζεις τον κόσμο χωρίς να νιώθεις ότι έχεις πάρα πολύ υποστήριξη. Να μεγαλώνεις και να κουβαλάς αγωνίες. Αγωνίες που φαίνεται ότι είναι πολύ αναγνωρίσιμες γιατί νιώθω ότι αυτό γίνεται party όλων των θεατών και κάθε βράδυ η ταύτιση είναι αδιανόητη. Και σε κάνει να νιώθεις ότι εν είναι μια προσωπική αφήγηση, είναι κάτι που το έχουμε νιώσει όλοι».

Η Ναταλία Γερμανού ρώτησε στη συνέχεια: «Αυτή την απόρριψη που εσύ βίωσες από τη “δημιουργό” σου την αποκατέστησες ποτέ;» και η Ελένη Ράντου απάντησε: «Τώρα την αποκαθιστώ. Χρειάστηκε να γίνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος και ίσως χρειάστηκε και η πανδημία. Δούλευα πολύ μέσα μου αυτή την ένωση… Υπάρχει συμφιλίωση με πολλά πράγματα. Γι’ αυτό ετοιμάζεσαι, για τη συμφιλίωση».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ