Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές του J2US- Tα φιλιά με την Κατερίνα Καινούργιου έκλεψαν την παράσταση (φωτό - βίντεο)

Λευτέρης Μητσόπουλος και Λόλα οι μεγάλοι νικητές...

Πολλές εκπλήξεις είχε ο τελικός του J2US, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς που υποδέχθηκε live το 2023 στον Alpha, κάτι που τηλεοπτικά είχαμε να ζήσουμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Η βραδιά είχε γέλια, συγκίνηση, κέφι, χορό, τραγούδι και φυσικά πολλές αγκαλιές, ειδικά όταν έκλεισαν οι κάμερες, μετά την ανακοίνωση ότι οι μεγάλοι νικητές ήταν ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα.

 

 

 

 

Νίκος Κοκλώνης απέδειξε πως είναι γενναιόδωρος οικοδεσπότης καθώς είχε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους καλεσμένους του στο πλατό του σόου. Ο τελικός συνοδεύτηκε από ένα πλούσιο μενού εδεσμάτων και άφθονο κρασί.

Μπορεί ο κύκλος του J2US να ολοκληρώθηκε, ωστόσο ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως το J2US θα επιστρέψει ξανά στις οθόνες μας και μάλιστα πολύ σύντομα.

 

 

 

 

 

 

Η Δέσποινα Βανδή με τις Μέλισσες, ο Χρήστος Μάστορας αργότερα με την Καίτη Γαρμπή, οι Χαρά Βέρρα και Γιάννης Καψάλης αμέσως μετά, έστησαν ένα τρικούβερτο γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωτοχρονιάς και φυσικά το καταευχαριστήθηκαν όλοι.

 

 

 

 

Στον τελικό βρέθηκε και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία επέλεξε μια φανταστική κόκκινη τουαλέτα, ενώ μας έδειξε και πολλά στιγμιότυπα από τα παρασκήνια. 

 

 

Στην ανάρτησή της έγραψε: ''  Καλη χρονια σε όλους  Το 2023 εύχομαι να είναι μια χρονιά υγείας…Μια χρονιά που δε θα μας απασχολήσει τίποτα άσχημο και σοβαρό και θ’ απολαύσουμε όλοι το πολυτιμότερο αγαθό, που δεν είναι άλλο απ’ την υγεία μας …

Ας είναι η χρονιά της ανιδιοτέλειας, της ειλικρίνειας,της αγαπης κ των σωστότερων επιλογών μας ..Να αγκαλιάζουμε, να είμαστε ευτυχισμένοι…. Τα όνειρα σας …ευχές μου!

 

 

Μια υπενθύμιση για το 2023 (λόγια της αγαπημένης μου Αλκυονης )

«Και εμεις πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το νέο ξεκίνημα … Ψάξε μέσα σου να βρεις το δικό σου αντίδοτο. Το μυστικό κουτί που είναι κρυμμένη η δύναμή σου. Κι αν έχασες στον πανικό σου το κλειδάκι, σπάσ' το. Παραβίασέ το και προχώρα..»

@nkoklonis η χρονια άλλαξε κ φέτος μαζί σου κ ειμαι σίγουρη πως θα ναι …ΥΠΕΡΟΧΗ !!''

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ