Κέιτ vs Μέγκαν: Ο τσακωμός πριγκίπισσας & Δούκισσας για το φόρεμα της Σάρλοτ - τα sms που αντάλλαξαν - «έκλαψε όταν το δοκίμασε»

Royal ξεκατίνιασμα! 

 

Ο πρίγκιπας Χάρι στο βιβλίο του «Spare» (Ρεζέρβα) - που κυκλοφόρησε σήμερα Τρίτη (10/1) - αποκαλύπτει τα μηνύματα που είχαν στείλει Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον, όταν είχαν τσακωθεί για τα φορέματα των παράνυμφων, τέσσερις ημέρες πριν από τον γάμο τους, το 2018.

Ο 38χρονος royal περιέγραψε λεπτομερώς την αντιπαράθεση μεταξύ της τότε αρραβωνιαστικιάς του και της κουνιάδας του, σχετικά με το φουστάνι της πριγκίπισσας Σάρλοτ

Ο Χάρι εξηγεί ότι τα φορέματα ήταν «γαλλική ραπτική» και είχαν ραφτεί στο χέρι σε συγκεκριμένα μέτρα χωρίς να τα δοκιμάσουν πριν, με τον ίδιο να δηλώνει ότι «δεν ήταν τόσο μεγάλο σοκ» η διαπίστωση ότι το φόρεμα δεν ταίριαζε τέλεια.

«Το φόρεμα της Σάρλοτ είναι πολύ μεγάλο, πολύ μακρύ, πολύ φαρδύ. Έκλαψε όταν το δοκίμασε στο σπίτι» φέρεται να έγραψε η πριγκίπισσα της Ουαλίας στην Μέγκαν Μαρκλ. 

Η Δούκισσα του Σάσσεξ φέρεται να απάντησε, σύμφωνα με το Page Six: «σωστά και εγώ σου είπα ότι ο ράφτης θα είναι διαθέσιμος από τις 8 το πρωί. Εδώ στο KP (Παλάτι του Κένσινγκτον). Μπορείτε να πάτε τη Σάρλοτ να το αλλάξουν, όπως κάνουν οι άλλες μαμάδες;».

Αντί να συμφωνήσει με τις αλλαγές, η Κέιτ φέρεται να είπε ότι τα φορέματα «χρειάζονταν να φτιαχτούν από την αρχή». Πρόσθεσε επίσης ότι συζήτησε το θέμα με τον designer που είχε σχεδιάσει τον δικό της γάμο, ο οποίος συμφώνησε μαζί της.

«Η Μεγκ δεν απάντησε αμέσως στην Κέιτ» αναφέρει στο βιβλίο του ο πρίγκιπας Χάρι. «Ναι, είχε άπειρα πράγματα για τον γάμο, αλλά κυρίως αντιμετώπιζε το χάος γύρω από τον πατέρα της. Έτσι το επόμενο πρωί έστειλε μήνυμα στην Κέιτ ότι ο ράφτης μας ήταν δίπλα μας» προσθέτει. 

Δείτε επίσης: Spare: Είναι πολλά τα λεφτά! Πόσα θα βγάλει ο πρίγκιπας Χάρι από το βιβλίο του - Με οπλισμένους σωματοφύλακες στη Νέα Υόρκη (φωτό & βίντεο)

«Η Κέιτ είπε ότι γνώριζε πολύ καλά, αλλά τα φορέματα είναι το θέμα, ο γάμος είναι σε τέσσερις μέρες!» -  «Ναι, Κέιτ, το ξέρω...», φέρεται να απάντησε η τότε αρραβωνιαστικιά του.

Ο Χάρι  ισχυρίστηκε επίσης ότι η Κέιτ  είχε «προβλήματα με τον τρόπο που η Μεγκαν σχεδίαζε τον γάμο της. Κάτι και για ένα πάρτι για τα αγόρια παρανυφάκια;» 

Δείτε επίσης: Δύσκολα τα φετινά γενέθλια για την Κέιτ Μίντλετον - είναι «εξοργισμένη και πληγωμένη» από το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι (φωτό)

Ο royal είπε ότι η γυναίκα του της απάντησε: «Δεν είμαι σίγουρη τι άλλο να πω. Εάν το φόρεμα δεν της κάνει, πήγαινε την Σάρλοτ να δει τον Ajay. Περίμενε όλη μέρα».

Η Κέιτ φέρεται να της απάντησε με ένα απλό «ωραία», ενώ ο Χάρι γράφει ότι όταν  επέστρεψε στο σπίτι βρήκε την  μελλοντική σύζυγό του «να κλαίει στο πάτωμα».

Σημειώνεται ότι εκείνη την εποχή υπήρχαν αναφορές ότι η Μαρκλ είχε κάνει την Κέιτ να κλάψει, πριν από τον γάμο, ωστόσο η Μέγκαν είχε αποκαλύψει στη συνέντευξη με τον Όπρα ότι «έγινε το αντίθετο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ