Elena Huelva: Πέθανε η 20χρονη influencer που έδινε μάχη με τον καρκίνο - Το βίντεο από το νοσοκομείο που είχε συγκλονίσει

Διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή στα οστά , το σάρκωμα Ewing, το 2016

«Έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 20 ετών η Ισπανίδα influencer Elena Huelva, μετά από «μάχη» με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με το nypost.com ένα μέλος της οικογένειας επιβεβαίωσε πως η 20χρονη άφησε την τελευταία της πνοή την Τρίτη, μέσα από ένα story στο Instagram στο οποίο έγραψε: «Από σήμερα το πρωί, η Εlena χορεύει και σας κοιτάζει από το αστέρι της. Σας ευχαριστούμε για όλα».

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες η ίδια είχε συγκλονίσει όταν αποχαιρέτησε τους θαυμαστές της, με ένα βίντεο στο Instagram, που συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο likes.

Η Elena Huelva είχε καταγράψει τη μάχη της με τον καρκίνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή στα οστά , το σάρκωμα Ewing, το 2016.

Έκτοτε, η influencer, είχε κερδίσει την αγάπη χιλιάδων θαυμαστών, χάρη στη γενναιότητά της να μοιράζεται προσωπικά βίντεο από τη θεραπεία της. Στο Instagram της μετρά ένα εκατομμύριο followers.

Στο αποχαιρετιστήριο βίντεο η Elena μιλούσε από το κρεβάτι του νοσοκομείου με την ίδια να λέει ότι «βρήκαν μεγάλο πρόβλημα στην τραχεία μου, η οποία είναι πολύ επικίνδυνη, όπως ξέρετε, επειδή εκεί αναπνέουμε. Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα.

Ό,τι κι αν συμβεί, ξέρω ότι η ζωή μου δεν ήταν μάταιη, γιατί αγωνίστηκα και πέτυχα αυτό που ήθελα, να [ευαισθητοποιήσω την κοινή γνώμη για την ασθένεια]. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι έχω ήδη κερδίσει. Με όλη την αγάπη και τους ανθρώπους που έχω στο πλευρό μου, έχω ήδη κερδίσει.

Στο τέλος της ημέρας, η ζωή έχει να κάνει με τη δημιουργία αναμνήσεων με τους ανθρώπους, και παίρνω πολλές καλές αναμνήσεις με πολλούς υπέροχους ανθρώπους και πολλά άλλα πράγματα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλη τη στοργή που πάντα μου δίνατε. Σας αγαπώ. Ήθελα να αφήσω αυτό το βίντεο εδώ, γιατί στο τέλος της ζωής είναι οι αναμνήσεις που παίρνουμε, οι άνθρωποι, η αγάπη, και έχω ήδη κερδίσει. Για την αγάπη, για τον αγώνα, για τους ανθρώπους, για πάντα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ