Miss Universe: Η R’ Bonney Gabriel από την Αμερική είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο - Πώς τα πήγε η Ελληνίδα, Κορίνα Εμμανουηλίδου

Είναι σχεδιάστρια μόδας, μοντέλο και καθηγήτρια ραπτικής....

 

Η R'Bonney Gabriel από τις Ηνωμένες Πολιτείες στέφθηκε η 71η Μις Υφήλιος το βράδυ του Σαββάτου.

Η Gabriel, η οποία πέρυσι έγινε η πρώτη Φιλιππινέζα-Αμερικανίδα που κέρδισε το βραβείο Μις ΗΠΑ, πήρε το στέμμα από την Amanda Dudamel από τη Βενεζουέλα και την Andreína Martínez από τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Τα καλλιστεία διεξήχθησαν στη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα, με 84 γυναίκες από όλο τον κόσμο να διαγωνίζονται για το στέμμα.

Το βράδυ του Σαββάτου ήταν η τελευταία ημέρα του διαγωνισμού, με τις αποχωρήσεις να μειώνουν τον αριθμό των φιναλίστ μέχρι να μείνουν οι δύο τελευταίοι, σύμφωνα με το CNN.

Όταν η Γκάμπριελ μπήκε στο Top 5, ρωτήθηκε: "Η Μις Υφήλιος έκανε πρόσφατα μια αλλαγή χωρίς αποκλεισμούς, επιτρέποντας στις μητέρες και τις παντρεμένες γυναίκες να διαγωνιστούν φέτος. Ποια είναι μια άλλη αλλαγή που θα θέλατε να δείτε και γιατί;"

Η Gabriel απάντησε ότι ελπίζει οι διοργανωτές του διαγωνισμού να αυξήσουν το όριο ηλικίας των υποψηφίων. Για μένα, θα ήθελα να δω μια αύξηση της ηλικίας επειδή είμαι 28 ετών. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη ηλικία για να αγωνιστεί κάποιος. Και νομίζω ότι είναι κάτι πολύ όμορφο. Το αγαπημένο μου απόφθεγμα είναι "αν όχι τώρα, τότε πότε;" Επειδή ως γυναίκα, πιστεύω ότι η ηλικία δεν μας καθορίζει. Δεν είναι αύριο, δεν είναι χθες - αλλά είναι τώρα. Η ώρα είναι τώρα", είπε.

Newsroom

Η28χρονη R’Bonney Gabriel κέρδισε τον 71ο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος. Πρόκειται για την Μις ΗΠΑ, η οποία έχει καταγωγή από τις Φιλιππίνες και κατάφερε να ξεχωρίσει μεταξύ 84 διαγωνιζόμενων.

Οι κοπέλες που διεκδικούσαν το στέμμα εμφανίστηκαν με μαγιό, βραδινή τουαλέτα και σε μία κεκλεισμένων των θυρών συνέντευξη.

Στο τελευταίο στάδιο του διαγωνισμού για τις τρεις φιναλίστ, η Gabriel, που είναι σχεδιάστρια μόδας, μοντέλο και καθηγήτρια ραπτικής από το Τέξας, ρωτήθηκε πώς θα δούλευε για να αποδείξει ότι η Μις Υφήλιος είναι «μια δυναμική και προοδευτική» γυναίκα, αν κέρδιζε.

«Θα το χρησιμοποιούσα για να γίνω μια μεταμορφωτική πρωτεργάτης », απάντησε η Gabriel, αναφέροντας τη δουλειά της χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα υλικά στο σχέδιο μόδας της και διδάσκοντας ραπτική σε θύματα trafficking και της ενδοοικογενειακής βίας.

«Είναι τόσο σημαντικό να επενδύεις σε άλλους, να επενδύεις στην κοινότητά μας και να χρησιμοποιείς το μοναδικό σου ταλέντο για να κάνεις τη διαφορά», συνέχισε η Gabriel.

«Όλοι έχουμε κάτι ξεχωριστό και όταν φυτεύουμε αυτούς τους σπόρους σε άλλους ανθρώπους στη ζωή μας, τους μεταμορφώνουμε και το χρησιμοποιούμε ως όχημα για αλλαγή».

Εκτός 16άδας η Κορίνα Εμμανουηλίδου

Η Κορίνα Εμμανουηλίδου δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, και έτσι έμεινε εκτός top 16.

Στον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος», η χώρα μας έχει κερδίσει μια φορά το στέμμα και αυτή ήταν το 1964 με την Κορίνα Τσοπέη. Επίσης, εκπρόσωπός μας έχει βρεθεί άλλες τρεις φορές στο top 5: η Νταίζη Μαυράκη (β' αναπληρωματική, 1952), η Τίνα Ρούσσου (γ' αναπληρωματική, 1982) και η Εβελίνα Παπαντωνίου (α' αναπληρωματική, 2001).

Η Ελληνίδα από τη Βέροια είναι μόλις 22 ετών και έχει ύψος 1.80. Έχει τελειώσει τις σπουδές της ως make up artist και στο παρελθόν, έχει τιμηθεί ξανά με διάκριση, καθώς ξεχώρισε ανάμεσα σε 20 υποψήφιες στον διαγωνισμό Star GS Hellas. 

Η ίδια ασχολείται με το μόντελινγκ από την ηλικία των 16 ετών, όμως σταδιακά ανακάλυψε και την αγάπη της για το μακιγιάζ και κάποια στιγμή φιλοδοξεί να ανοίξει το δικό της κέντρο αισθητικής. Επιπλέον η 22χρονη έχει μία ιδιαίτερη αγάπη και στα ταξίδια, έτσι παρακολουθεί και μαθήματα, για να μπορέσει να γίνει αεροσυνοδός. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ