Ζώδια - ερωτικές προβλέψεις (16-22/1): H σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας & κτητικότητα

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά

Η επικοινωνία θα αρχίσει να αποκαθίσταται από αυτή την εβδομάδα, αφού στις 18/01/2023 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις θα λάβουν τέλος και θα μπορέσουμε επιτέλους να εκφράσουμε τις σκέψεις μας στους άλλους και να συνεννοηθούμε χωρίς συγκρούσεις και παρανοήσεις.

Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα θα φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητα και δεν αποκλείεται να σας κατακλύσουν οι εμμονές και οι αρνητικές σκέψεις, ειδικά αν ανήκετε στα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή στα ζώδια του Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερου των τελευταίων ημερών. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα παιχνίδια εξουσίας και τη χειριστική συμπεριφορά και προσπαθήστε να επιλύσετε τα προβλήματα σας μέσα από τον διάλογο.

Στις 20/01/2023 ο Ήλιος εγκαταλείπει το αυστηρό και συντηρητικό ζώδιο του Αιγόκερου και εισέρχεται στο προοδευτικό ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η θέση του Ήλιου εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία θα νιώσουμε την επιθυμία να πειραματιστούμε και θα διεκδικήσουμε περισσότερη ελευθερία κινήσεων μέσα στις σχέσεις μας.

Οι φίλοι και οι παρέες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τώρα για εμάς. Η εβδομάδα κλείνει με την πρώτη Νέα Σελήνη του έτους στις 21/01/2023 στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η δυναμική και αισιόδοξη Νέα Σελήνη αποτελεί την ιδανική ευκαιρία είτε για να κάνουμε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, είτε για να θέσουμε νέους στόχους μέσα στη σχέση μας και να σχεδιάσουμε το κοινό μέλλον με το ταίρι μας.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου από τις 20/1 και φωτίζει τον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις φιλίες και τις κοινωνικές σας επαφές. Από τώρα και για τον επόμενο μήνα θα νιώσετε την ανάγκη να μπείτε σε καινούριες παρέες και να κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και απόψεις με εσάς. Ο Ήλιος στον Υδροχόο θα σας κάνει πιο εγκεφαλικούς και αν είστε αδέσμευτοι θα νιώσετε έλξη για άτομα που έχουν εκκεντρική συμπεριφορά και με κάποιο τρόπο διαφέρουν από τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε συνήθως.

Οι διαδικτυακές γνωριμίες θα ευνοηθούν ιδιαίτερα μέσα σε αυτό το διάστημα και είναι πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο με το οποίο θα νιώσετε ότι επικοινωνείτε και σας καταλαβαίνει απόλυτα. Στις 21/1 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή. Άλλωστε, ο Ερμής και ο κυβερνήτης σας ο Άρης βρίσκονται πλέον σε ορθή πορεία και θα νιώσετε ότι όλα είναι πιο ξεκάθαρα τώρα. Αν είστε αδέσμευτοι, μια νέα ερωτική γνωριμία θα δώσει νόημα στη ζωή σας και θα σας ανανεώσει, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε νέους στόχους με το ταίρι σας και να οραματιστείτε το αύριο με αισιοδοξία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στις 18/1 γυρνάει σε ορθή πορεία στο γήινο ζώδιο του Αιγόκερου και θα μπορέσετε επιτέλους να συνεννοηθείτε καλύτερα με τους γύρω σας και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας για το μέλλον. Είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα για να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας ή για να έρθετε ξανά σε επαφή με ένα άτομο που βρίσκεται στο εξωτερικό. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω, το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για εσάς και θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία.

Θα είστε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς και θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Την ίδια ημέρα με τη σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα θα νιώσετε την επιθυμία να κάνετε μια επανεκκίνηση στη ζωή σας και να αποδεσμευτείτε από τοξικές καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο το οποίο θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και θα σας εμπνεύσει.

Από τις 20/1 ο Ήλιος θα εισέλθει στο ζώδιο του Υδροχόου και για τον επόμενο μήνα θα σας απασχολήσει περισσότερο η καριέρα και η κοινωνική σας εικόνα. Προσπαθήστε όμως να μην παραμελήσετε τον σύντροφο και να μην αγνοήσετε τις ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων. Στις 21/1 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει νέα δεδομένα στα επαγγελματικά ή μια σημαντική ευκαιρία καριέρας η οποία θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας, αλλά και στην οικογενειακή σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης έχει επιστρέψει εδώ και λίγες ημέρες σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας και ήδη μπορεί να νιώθετε ότι τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν. Θα νιώσετε πιο αποφασισμένοι να προχωρήσετε μπροστά και να πάρετε πρωτοβουλίες και θα δείτε σιγά – σιγά την εξέλιξη σχέσεων που ξεκίνησαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα, καθώς και των αποφάσεων που πήρατε για την αισθηματική σας ζωή. Στις 18/1 η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα θα βαρύνει αρκετά το κλίμα και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες.

Αν και γενικά είστε χαλαροί μέσα στις σχέσεις σας, τώρα μπορεί να σας κατακλύσουν συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητα και κάποιοι από εσάς μπορεί με κάποιο τρόπο να προσπαθήσετε να επιβληθείτε στο άλλο πρόσωπο. Από την άλλη πλευρά, αυτή η όψη θα σας χαρίσει πολλή δύναμη, επομένως εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να κάνετε ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα στις συναισθηματικές σας σχέσεις και να αφήσει πίσω σας τοξικές καταστάσεις.

Από τις 20/1 η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα εγκαινιάσει μια αισιόδοξη περίοδο, κατά την οποία θα ταξιδέψετε και θα βάλετε στη ζωή σας ανοιχτόμυαλα άτομα που θα σας παρασύρουν σε κάτι νέο.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21/1 αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας, είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι. Θα τολμήσετε να εμπλακείτε σε μια νέα περιπέτεια ή απλώς θα αναζητήσετε τρόπους για να βγείτε από τη ρουτίνα και να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα τα οποία θα αλλάξουν την κοσμοθεωρία σας και θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ