Η Ναταλία Ρίζου πήρε παγκόσμιο βραβείο φωτογραφίζοντας έγκυο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – δείτε την φωτό που βραβεύτηκε

Η φωτογράφος που απαθανάτισε με τον φωτογραφικό της φακό την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. 

Η βραβευμένη Ελληνίδα φωτογράφοςΝαταλία Ρίζου, αποκάλυψε ότι κέρδισε άλλο ένα βραβείο σε παγκόσμιο διαγωνισμό φωτογραφίας. Μάλιστα η φωτογραφία, η οποία της χάρισε το 40ο της world award, απεικονίζει έγκυο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. 

«Έτσι απλά ζεις τη ζωή σου, καταφέρνεις να κάνεις πολλά πράγματα, ανεβαίνεις τις πιο ψηλές κορυφές του κόσμου, μέχρι τη στιγμή που μέσα σου γίνεται κάτι. Κάτι που θα ορίσει την ύπαρξή σου. Τότε καταλαβαίνεις πως όλα πριν ήταν ασήμαντα. Η πιο σημαντική εμπειρία ξεκινάει τώρα που ζεις και αναπνέεις μέσα από το παιδί που περιμένεις. Είναι ένα τεράστιο συναίσθημα και δώρο της απόλυτης αγάπης. Να αγαπάς κάτι που ακόμα δεν έχεις γνωρίσει.
Μία υπέροχη φωτογράφιση εγκυμοσύνης μαζί με την μοναδική @konstantinaspyropoulou μου χαρίζει άλλο ένα παγκόσμιο βραβείο #40 world award».

Η Ναταλία Ρίζου έχει κερδίσει 40 παγκόσμιες πρωτιές και όπως έχει αναφέρει η ίδια δουλεύει ακατάπαυστα και δεν περνάει μέρα που να μη σκέφτεται πώς θα βελτιώσει τη δουλειά της και την ποιότητα των υπηρεσιών της.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει γυμνή, ενώ την καλύπτει ένα τούλινο πέπλο.

Δείτε επίσης: Made in Greece η Ναταλία Ρίζου: Η Ελληνίδα φωτογράφος που φωτογραφίζει εγκύους & μωρά - τα διεθνή βραβεία & η καλαισθησία των κλικς

Το eirinika πριν από λίγο καιρό σας είχε παρουσιάσει την εξαιρετική της, δουλειά. Η Ναταλία Ρίζου μετατρέπει το “newborn photography” σε...  παραμύθι!

Αεικίνητη, δημιουργική, με υπέροχες ιδέες και ταλέντα! Η φωτογράφος των newborns, κάνει αυτό που αγαπά, για αυτό και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. 

Και για όσους δεν ξέρουν τι κάνει, η Ναταλία, φωτογραφίζει εγκύους και μωρά, δημιουργώντας τα πιο γλυκά πορτρέτα. 

Η ίδια λέει:'' Θυμάμαι πάντοτε με συγκίνηση τις ατελείωτες ώρες που περνούσα με τη μαμά μου στο σκοτεινό θάλαμο. Ήμουν πέντε χρονών όταν την ακολούθησα για πρώτη φορά σε αυτό το μυστηριώδες μέρος όπου το φιλμ γινόταν φως και εικόνα. Με έναν παράξενο τρόπο, η μαγεία δεν χάθηκε όταν μεγάλωσα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν χάθηκε ούτε όταν το φιλμ έδωσε τη θέση του στις περίπλοκες αυτόματες ψηφιακές μηχανές στριμώχνοντας το σκοτεινό θάλαμο σε μια γωνίτσα του μυαλού όπου ζουν οι πιο γλυκιές αναμνήσεις.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ