Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η εβδομάδα μπαίνει επεισοδιακά - πίεση, ένταση και εμπόδια στη δράση μας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Η εβδομάδα μπαίνει μάλλον επεισοδιακά, καθώς σήμερα η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει μια πλειάδα δύσκολων όψεων που δημιουργούν απρόοπτα. Από σήμερα και μέχρι αύριο Τρίτη σχηματίζονται κάποιες από τις πιο απαιτητικές όψεις της εβδομάδας. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει μεγαλύτερη πίεση, ένταση και εμπόδια στη δράση μας. Απαιτητικές όψεις και για την επικαιρότητα των ημερών. 

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα είναι απαιτητική για όλους μας και μας ζητά να φανούμε υπομονετικοί, αλλά και να εξετάζουμε σε βάθος ό,τι μπορεί να συμβαίνει αυτή τη στιγμή και παρακωλύει τη δράση μας. Για σας η Σελήνη στον Σκορπιό με τις όψεις που κάνει προς τον Ουρανό και την Αφροδίτη μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις για μια ερωτική, φιλική ή επαγγελματική σχέση. Μπορεί τώρα να προκύπτουν προβλήματα που δεν φαίνονταν στην αρχή της σχέσης και να πρέπει να αναθεωρήσετε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα είναι πιο απαιτητική για το ζώδιο σας, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται απέναντι σας στον Σκορπιό και θα σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιο σας και τετράγωνο με την Αφροδίτη. Ενδεχομένως να αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα ή εμπόδια στη δουλειά προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Η μέρα χρειάζεται περισσότερη προσοχή τόσο σε θέματα υγείας όσο και σε θέματα σχέσεων είτε είναι προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο του Σκορπιού σε όλη τη διάρκεια της μέρας σχηματίζοντας αντίξοες όψεις με τον Ουρανό και την Αφροδίτη και δημιουργώντας κάποια σύννεφα στη διάθεση σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν τόσο την υγεία, τη δουλειά, όσο και την επικοινωνία με τους άλλους. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ