Aπίθανος καλλιτέχνης δημιουργεί τα πιο ευφάνταστα σκουλαρίκια - Σε σε σχήμα πολυέλαιου, ανάβουν κιόλας

Εσείς θα τα φορούσατε; 

Η Diana Caldarescu είναι μια ταλαντούχα σχεδιάστρια και εικονογράφος μόδας που ειδικεύεται στα σκουλαρίκια σε σχήμα πολυέλαιου που πραγματικά ανάβουν.

Το να έχετε μικροσκοπικούς πολυελαίους να κρέμονται από τους λοβούς των αυτιών σας μπορεί να ακούγεται κιτς, αλλά αν αυτό είναι το στυλ που θέλετε να επιτύχετε, μπορείτε κάλλιστα να το κάνετε με τα εκπληκτικά σκουλαρίκια με φωτιζόμενο πολυέλαιο της Diana Caldarescu.

Η νεαρή καλλιτέχνις με έδρα τη Νέα Υόρκη δημιουργεί τα σκουλαρίκια από ορείχαλκο, ασήμι 925, χρυσό 14 καρατίων και γυάλινα κρύσταλλα και προσθέτει λίγη μαγεία με τη μορφή κεριών με LED που ανάβουν χάρη στην ενέργεια που παρέχει μια μικρή μπαταρία κρυμμένη πίσω από το αυτί σας. 

Δεν είναι σαφές πόσο καιρό η μικροσκοπική μπαταρία CR1632 μπορεί να κρατήσει τα φώτα αναμμένα, αλλά είναι σίγουρα αρκετό για να κάνετε εντύπωση, όπως αναφέρει το odditycentral

Και τα καλά νέα είναι ότι η μπαταρία μπορεί να αντικατασταθεί, οπότε μπορείτε απλά να τοποθετήσετε μια καινούργια και να φοράτε τα σκουλαρίκια για όσο καιρό θέλετε. 

Μεγαλώνοντας στο Λος Άντζελες, η Νταϊάνα ντυνόταν συχνά με vintage στυλ όταν πήγαινε να δει παλιές ταινίες σε διάφορα θέατρα της πόλης, και αυτές οι εμπειρίες ήταν που την ενέπνευσαν να δημιουργήσει τα καταπληκτικά σκουλαρίκια πολυέλαιο. 

dianacaldarescu

Πρόσφατα απόφοιτος του Los Angeles Trade-Technical College, η Diana έχει σήμερα τη δική της επιχείρηση κατασκευής κοσμημάτων. Συνήθιζε να πουλάει τις δημιουργίες της στο Etsy, αλλά τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, δημιούργησε την δική της επίσημη ιστοσελίδα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ