Στο Νταβός η βασίλισσα Μάξιμα: Με κίτρινο - κροκί σύνολο - Εντυπωσίασε σε όλα τα πάνελ που συμμετείχε - Τι συζητάει;

Για άλλη μια φορά, ήταν πανέμορφη! 

Η βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας , έδειχνε αβίαστα κομψή με τη μουσταρδί ολόσωμη φόρμα της, καθώς βρέθηκε  στο Νταβός της Ελβετίας.

Η 51χρονη βασίλισσα με καταγωγή από την Αργεντινή, συνδύασε το κομψό ντύσιμό της με ένα μακρύ statement κολιέ sautoir με χάντρες. 

Τα ξανθά μαλλιά της, μέχρι τον ώμο, σχημάτιζαν χαλαρές μπούκλες, καθώς συνομιλούσε με το ακροατήριό της στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF).

Η μητέρα τριών παιδιών ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με διαμαντένια σκουλαρίκια, τα οποία ήταν καλά κρυμμένα πίσω από τις μπούκλες της.

Η Μαξίμα βρέθηκε στην παγκόσμια εκδήλωση χωρίς τον σύζυγό της Γουίλεμ-Αλεξάντε και εκφώνησε ομιλία εκ μέρους του ΟΗΕ για την "οικονομική ένταξη".

Σύμφωνα με τον διεθνή οργανισμό, μίλησε για τις τεχνολογικές καινοτομίες και για το πώς οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να παρέχουν ποιοτικές χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες.

Ήταν το μόνο δημόσιο πρόσωπο που είχε προγραμματιστεί να μιλήσει για την οικονομική ένταξη.

Το Νταβός συγκεντρώνει επιχειρηματίες, επιστήμονες, εταιρικούς και πολιτικούς ηγέτες στις ανατολικές Άλπεις της Ελβετίας.

Δείτε επίσης: Κηδεία Κωνσταντίνου: Με μαύρο δαντελένιο πέπλο και δερμάτινες μπότες η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας (φωτό)

Το γεγονός αυτό έρχεται εν μέσω μιας πολυάσχολης περιόδου για τη βασίλισσα, η οποία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα φιλοξένησε μια σειρά δεξιώσεων στο Βασιλικό Παλάτι στο Άμστερνταμ, ενώ βρέθηκε και στην κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου Β΄ την Δευτέρα 16/1.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ