Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Νέα Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία και δημιουργεί προοπτικές στα οικονομικά & τα ερωτικά

Αναλυτικά οι προβλέψεις 

Το Σάββατο τις περισσότερες ώρες της μέρας η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και οι κύριες όψεις της θα είναι το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα το πρωί και η σύνοδος με τον Πλούτωνα το απόγευμα, κάνοντας απαιτητική τη μέρα για τα παρορμητικά ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου κυρίως του τρίτου δεκαημέρου.

Ενδέχεται να έχετε αρκετές υποχρεώσεις και τρέξιμο, αλλά να έρθετε και αντιμέτωποι με περίεργες συμπεριφορές που θα σας ξενίσουν. Στις 17:52 η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας για να περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20:29 το βράδυ. Το βράδυ του Σαββάτου φιλοξενεί μια δυνατή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου.

Επηρεάζονται κυρίως οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου που έχουν να αντιμετωπίσουν κάπως ουρανοκατέβατες καταστάσεις ή ξαφνικές και αναπάντεχες αλλαγές στην προσωπική ή επαγγελματική τους ζωή.

Το ζώδιο του Υδροχόου σχετίζεται συμβολικά με την αντίδραση, την επανάσταση, τις τεχνολογικές εξελίξεις και αυτές τις μέρες δεν θα είναι λίγες οι αναταραχές και οι αναταράξεις σε πολλά επίπεδα, ακόμη και μετεωρολογικά ή γεωφυσικά. Αυτή η Νέα Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία και δημιουργεί προοπτικές στα οικονομικά και στα ερωτικά.

Την Κυριακή η Σελήνη θα παραμείνει στον Υδροχόο σχηματίζοντας τετράγωνο τις βραδινές ώρες με τον Ουρανό, ενώ θα αρχίζει να μας επηρεάζει και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο που πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Δευτέρας, βαραίνοντας κάπως το κλίμα και τη διάθεση μας.

ΚΡΙΟΣ

Πολλά και ποικίλα τα ενδιαφέροντα και οι δραστηριότητες σας αυτό το Σαββατοκύριακο, με προεξέχουσα την ανάγκη σας όμως να μοιραστείτε με τους άλλους τις ιδέες, τα σχέδια, τις αγωνίες σας. Στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται ακόμη στον Αιγόκερω, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά ή οι ποικίλες υποχρεώσεις σας. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με κάποια πιεστική κατάσταση ή με ένα άτομο που θέλει να σας επιβάλλει τις δικές του απόψεις.

Η Νέα Σελήνη το βράδυ του Σαββάτου δίνει έμφαση στις επαφές ή τις κοινές δραστηριότητες με φίλους, συνεργάτες ή και τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα.

Το εξάγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας ανάβει το πράσινο φως της ελπίδας, αλλά και της δράσης σε πολλούς τομείς, στον έρωτα, στη δουλειά, στα οικονομικά, αλλά και στις νέες γνωριμίες, είτε αυτές προκύπτουν μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον είτε απλώς έρχονται για να διευρύνουν τον φιλικό σας περίγυρο.

Αρκετά πιο άνετη η Κυριακή με ευκαιρίες να κάνετε πράγματα που επιθυμείτε. Την Κυριακή θα μπει σε στάση για να γυρίσει ορθός και ο Ουρανός και θα σας ανοίξει η όρεξη για έξοδα και αγορές. Από την άλλη, μπορεί να βρείτε τρόπους το επόμενο διάστημα να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο θα είναι έντονο σε επίπεδο επικοινωνίας, αλλά προσέξτε τις απογευματινές ώρες γιατί ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να σας επιβάλλουν τις δικές τους απόψεις. Από την άλλη, προσέξτε κι εσείς τα κολλήματα και τις εμμονές. Για άλλη μια φορά η καριέρα δέχεται τις ισχυρότερες επιδράσεις, ειδικά με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο το βράδυ του Σαββάτου που στο δικό σας ωροσκόπιο πραγματοποιείται ακριβώς στον τομέα της επαγγελματικής αποκατάστασης.

Εσείς οι Ταύροι περισσότερο απ’ όλα λατρεύετε τη σταθερότητα, ενώ η πιθανότητα μιας αλλαγής και δη ουρανοκατέβατης σας ξενίζει ή σας απωθεί.

Δυστυχώς όμως θα πρέπει να προσαρμοστείτε στις εξελίξεις της εποχής και να δείξετε πνεύμα συμβιβασμού και προσαρμοστικότητας… αν θέλετε να μην νιώσετε έντονα τους κραδασμούς αυτής της Νέας Σελήνης. Κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαήμερου.

Σκεφτείτε τα θετικά που μπορεί να έχει μια αλλαγή στη δουλειά και στη διάθεση σας. Θα ανανεωθείτε, θα βάλετε νέους στόχους και επιτέλους θα είστε και πιο ευχαριστημένοι σε οικονομικό επίπεδο. Η Κυριακή είναι φορτωμένη με υποχρεώσεις. Πιθανώς έχετε κάποια προετοιμασία για την εβδομάδα που ξεκινά.

Στο πνεύμα της αλλαγής έρχεται και η στάση του Ουρανού στο ζώδιο σας που γυρίζει σε ορθή πορεία. Καιρός να πάρετε ένα ρίσκο, να προχωρήσετε μπροστά με νέες ιδέες και αντιλήψεις χωρίς φόβο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις περισσότερες ώρες του Σαββάτου η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω στον τομέα των οικονομικών, αλλά και των συνεργασιών σας. Ενδεχομένως να έχετε κάποιες ιδέες πώς θα βελτιώσετε κάποια επαγγελματικά ή οικονομικά ζητήματα, από την άλλη όμως μπορεί να σας πιάνει και καχυποψία σχετικά με τον ρόλο που παίζουν συγκεκριμένοι άνθρωποι στο περιβάλλον της δουλειάς και να νιώθετε καταπίεση. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο το βράδυ του Σαββάτου έρχεται να σας ελευθερώσει.

Με αυτό το φεγγάρι ακόμη κι οι δυσκολίες μπορεί να κρύβουν κάτι θετικό στην περίπτωση σας. Θέματα που ευνοούνται ή που μπορεί να έχετε μεγαλύτερη τύχη σ’ αυτά ή που ενδέχεται να παρουσιαστούν ευκαιρίες είναι τα παρακάτω: οποιαδήποτε συναλλαγή με ξένους, εξωτερικό, ανώτατες σπουδές, νομικές υποθέσεις και δικαστήρια.

Αν έχετε ένα νομικό θέμα ή έχετε να διευθετήσετε κάτι με το δημόσιο προσπαθήστε το ακριβώς μετά τη Νέα Σελήνη. Εξαιρετικό το φεγγάρι αυτό και για να δείτε τα μελλοντικά επαγγελματικά σας πλάνα. Η Κυριακή είναι μια πιο άνετη μέρα για σας με τη Σελήνη στον Υδροχόο, πιθανώς όμως να έχετε κάποια αλλαγή σχεδίων τελευταία στιγμή. Η στάσιμη πορεία του Ουρανού στον Ταύρο, καθώς θα γυρίσει ορθόδρομος, θα βοηθήσει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση με μεγαλύτερη επιμέλεια.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ