Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αναβάλλει για 3η φορά τον γάμο της με τον Μάθιου Κουµάρ

Σχεδίαζα να παντρευτούν το 2023 στις Σπέτσες

Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα Γλύξμπουργκ αναβάλλει για τρίτη φορά τον γάμο της με τον αγαπημένο της Μάθιου Κουµάρ.

Σύμφωνα με το «Secret» και την Σάσα Σταμάτη, το ζευγάρι αποφάσισε να μεταφέρει για άλλη ημερομηνία τον γάμο, λόγω του πένθους που ακολουθεί τον θανάτο του πατέρα της, με τις ίδες πληροφορίες να αναφέρουν ότι η η μικρότερη κόρη του Κωνσταντίνου είναι συντεριμμένη από την απώλεια, καθώς του είχε μεγάλη αδυναμία.

Η  Θεοδώρα, η οποία είναι ηθοποιός και είχε παίξει στο «Τόλµη και γοητεία», αρραβωνιάστηκε το 2018 τον δικηγόρο στο Λονδίνο με την ίδια να γράφει σε ανάρτησή της: «Οι λέξεις δεν µπορούν να εκφράσουν την ευτυχία και τον ενθουσιασµό. Ανυπομονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άντρα. Σ’ αγαπώ, Mατ».

Σε σχετική ανακοίνωσή της η οικογένεια είχε αναφέρει:  «Οι βασιλείς Κωνσταντίνος και Αννα-Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες της µικρότερης κόρης τους, Θεοδώρας, µε τον κ. Μάθιου Κουµάρ. Περισσότερες λεπτοµέρειες σχετικά µε τον γάµο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω».

Ο γάμος αρχικά προγραμματιζόταν να τελεστεί το καλοκαίρι του 2019 στις Σπέτσες, ωστόσο αυτό δεν έγινε εξαιτίας της πανδημίας, ενώ αναβλήθηκε και τον Μάιο του 2020 λόγω του κορωνοϊού.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι το ζευγάρι σχεδίαζε τελικά να παντρετεί το καλοκαίρι του 2023 στις Σπέτσες. Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια περνά τα καλοκαίρια της στο νησί, αφού ο Κωνσταντίνος είχε σπίτι στο Πόρτο Χέλι, που είναι απέναντι, ενώ στο όμορφο νησί είχε γίνει και ο γάμος της Τατιάνα Μπλάτνικ με τον Νικόλαο.

Δείτε επίσης: Θεοδώρα Γκλύξμπουργκ: Η άγνωστη κόρη του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου - Είναι ηθοποιός & κάνει καριέρα στην Αμερική (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ