Ανατριχιαστική η κατάθεση της γυναίκας που βίασε μέσα σε τουαλέτα ο ποδοσφαιριστής Ντάνι Άλβες - Μπήκε φυλακή

Η έκκληση της συζύγου του

Στη φυλακή  κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση, οδηγήθηκε την Παρασκευή (20/1) ο Ντάντι Άλβες.

 Η Εισαγγελία χθες ζήτησε  την φυλάκιση και χωρίς εγγύηση του 39χρονου Βραζιλιάνου πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, μετά τη σύλληψή του από την ισπανική αστυνομία το πρωί, για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Alves (@danialves)

Σύμφωνα, με το El Periódico η γυναίκα στην κατάθεσή της φέρεται να υποστήριξε ότι ο Άλβες, ο οποίος της μιλούσε στα Πορτογαλικά, αρχικά έπιασε το χέρι της και το έβαλε δύο φορές στα  γεννητικά του όργανα, ενώ στη συνέχεια της ζήτησε να τον ακολουθήσει, πηγαίνοντάς της σε μια μικρή τουαλέτα.

Η ίδια θέλησε να φύγει, ωστόσο αυτός δεν την άφησε, έκλεισε την πόρτα και την ανάγκασε σε ερωτική συνεύρεση. Η ίδια φέρεται να κατέθεσε ότι σήκωσε το φουστάνι της, την ανάγκασε να κάτσει πάνω του, λέγοντάς της ότι είναι η «μικρή μου σκ@λα» και μετά την έβαλε να του κάνει στοματικό έρωτα. Όταν εκείνη αρνήθηκε την χαστούκισε και την βίασε

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Alves (@danialves)

 

Η γυναίκα έφυγε σε κατάσταση αμόκ με τους υπεύθυνους του νυχτερινού κέντρου, να την ρωτούν τι έχει, να της παραχωρούν ένα μικρό δωμάτιο και να καλούν τις Αρχές και το ασθενοφόρο. Η ίδια στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Hospital Clínic της Βαρκελώνης, όπου έκανε την απαραίτητη ιατρική εξέταση.

Την ίδια ώρα η σύζυγος του Άλβες - σοκαρισμένη από την σύλληψή του άντρα της - ζήτησε από τα ΜΜΕ να την σεβαστούν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

Ειδικότερα σε story στο Instagram έγραψε: «Ζητώ από τα μέσα ενημέρωσης που βρίσκονται έξω από το σπίτι μου να σεβαστούν την ιδιωτικότητά μου αυτή τη στιγμή. Η μητέρα μου πέθανε πριν από μια εβδομάδα.

Μόλις άρχισα να συνειδητοποιώ ότι δεν είναι πια εδώ για να βασανίζεται με την κατάσταση του συζύγου μου. Έχω χάσει τους μοναδικούς δύο πυλώνες της ζωής μου. Έχετε λίγη ενσυναίσθηση, αντί να ψάχνετε τόσα νέα στον πόνο των άλλων, σας ευχαριστώ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ