Ζώδια - ερωτικές προβλέψεις (23-29/1): Ο ορθόδρομος Ουρανός θα φέρει αναπάντεχες εξελίξεις και ριζικές αλλαγές

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά

Φτάσαμε αισίως στην τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου και μπορούμε πλέον να πούμε με σιγουριά ότι οι καταστάσεις στα ερωτικά έχουν αρχίσει σιγά – σιγά να ξεκαθαρίζουν και ότι είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι απ’ όσο ήμασταν στην αρχή του μήνα.

Ο Ερμής και ο Άρης έχουν επιστρέψει πλέον σε ορθή πορεία και στις 23/01/2023 θα ακολουθήσει και ο Ουρανός ο οποίος θα γυρίσει ορθόδρομος στον Ταύρο. Είναι μάλιστα ο τελευταίος πλανήτης που βρισκόταν σε ανάδρομη πορεία, κάτι που σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα προσφέρεται για δράση, πρωτοβουλίες και νέα ξεκινήματα.

Ο ορθόδρομος Ουρανός θα φέρει αναπάντεχες εξελίξεις και ριζικές αλλαγές στην αισθηματική μας ζωή. Θα νιώσουμε την ανάγκη να απελευθερωθούμε από καταπιεστικές σχέσεις και να λήξουμε καταστάσεις οι οποίες μπορεί να μας προσφέρουν ασφάλεια, αλλά δεν μας επιτρέπουν να εξελιχθούμε.

Στις 25/01/2023 το τυχερό εξάγωνο Ήλιου-Δία θα μας γεμίσει αισιοδοξία, θετική διάθεση και εξωστρέφεια. Η ημέρα αυτή είναι ιδανική για να κάνουμε νέες γνωριμίες, να ταξιδέψουμε, να σχεδιάσουμε το μέλλον με το ταίρι μας ή απλώς για να περάσουμε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας φίλους.

Στις 27/01/2023 το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς και εγκράτεια, γιατί μπορεί να γίνετε επικριτικοί απέναντι στο ταίρι σας ή να ειπωθούν σκληρά λόγια που θα πληγώσουν. Ωστόσο, την ίδια ημέρα η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο των Ιχθύων όπου θα παραμείνει έως τις 20/02/2023. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της έξαρσης της θα ξεδιπλώσει τον καλύτερο της εαυτό, αφού θα απογειώσει τον ρομαντισμό και θα γλυκάνει τη διάθεση μας.

Θα προσφέρουμε τη βοήθεια και την αγάπη μας απλόχερα χωρίς να περιμένουμε ανταλλάγματα και δεν θα διστάσουμε να μπούμε στη θέση του άλλου και να τον κατανοήσουμε σε βάθος.

Εάν λοιπόν θέλετε να δώσετε ή να ζητήσετε μια δεύτερη ευκαιρία από ένα πρόσωπο, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Προσπαθήστε βέβαια να μην θυσιάσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες για να ικανοποιήσετε τους άλλους και να μην εξιδανικεύσετε ανθρώπους που δεν το αξίζουν.

ΚΡΙΟΣ

Με εξωστρέφεια και έντονη κοινωνική διάθεση ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αγαπητοί Κριοί, αφού στις 25/1 ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα σχηματίσει ένα άκρως ευνοϊκό εξάγωνο με τον Δία από το δικό σας ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε γεμάτοι αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και θα νιώσετε την επιθυμία να ανανεωθείτε και να βάλετε καινούριους ανθρώπους στη ζωή σας.

Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, η εβδομάδα αυτή μπορεί να φέρει μια νέα ερωτική γνωριμία η οποία θα προκύψει μέσα από μια παρέα ατόμων ή μέσα από το διαδίκτυο. Θα έχετε την πολύτιμη υποστήριξη των φίλων σας αυτές τις ημέρες και είναι πιθανό να κάνετε καινούριες γνωριμίες οι οποίες θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Αν είστε δεσμευμένοι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνετε σχέδια με το ταίρι σας για το μέλλον ή απλώς για να βγείτε με παρέες, να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά.

Στις 27/1 το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να δυσκολέψει την επικοινωνία σας με τους άλλους ή να φέρει στην επιφάνεια παρελθοντικά τραύματα. Είναι σημαντικό να κάνετε μια ειλικρινή κουβέντα με το ταίρι σας και να μην κλειστείτε στον εαυτό σας. Την ίδια ημέρα βέβαια η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο των Ιχθύων και θα δημιουργήσει ένα πιο γλυκό και ρομαντικό κλίμα μέσα στις σχέσεις σας. Ο εγωισμός σας τώρα θα πάει περίπατο και δεν θα διστάσετε να βγάλετε προς τα έξω τις ευαισθησίες σας ή να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε κρυφές συναντήσεις και μυστικούς έρωτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ σημαντική για εσάς, αφού στις 23/1 ο Ουρανός θα επιστρέψει ξανά ορθόδρομος στο δικό σας ζώδιο μετά από πέντε μήνες ανάδρομης πορείας. Αυτό σημαίνει ότι θα σας δοθεί το κίνητρο να κάνετε πολυπόθητες αλλαγές και να βάλετε τους δικούς σας κανόνες στην αισθηματική σας ζωή.

Εάν μια κατάσταση ήταν στάσιμη για αρκετό καιρό, τώρα θα προχωρήσει και θα δείτε πιο ξεκάθαρα ποια ρίσκα αξίζει να πάρετε. Ο Ουρανός θα σας υπενθυμίσει πόσο σημαντικό είναι να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας και θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από καταπιεστικές σχέσεις και να αφήσετε πίσω σας φοβίες και ανασφάλειες που δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε.

Από τις 27/1 ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα εισέλθει στους Ιχθύς και θα ενεργοποιήσει τον οίκο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τους φίλους και τις κοινωνικές σας επαφές. Το επόμενο διάστημα λοιπόν προσφέρεται για να κάνετε νέες γνωριμίες και παρέες, να έρθετε κοντά με άτομα από το διαδίκτυο ή να βάλετε στη ζωή σας ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις.

Θα είστε πολύ πιο εξωστρεφείς τώρα και θα νιώσετε την επιθυμία να ανανεωθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Το σημαντικότερο όμως είναι πως ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, θα έχετε σημαντικούς συμμάχους στο πλευρό σας και δεν θα νιώσετε μόνοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ουρανό ξανά σε ορθή πορεία από τις 23/1 σε ένα κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, θα νιώσετε ότι γίνονται αλλαγές οι οποίες είναι έξω από τον έλεγχο σας. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις ημέρες, γιατί η αντιδραστικότητα και οι επιπόλαιες κινήσεις δεν θα σας φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Είναι προτιμότερο να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να αφήσετε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους. Στις 25/1 το υπέροχο εξάγωνο Ήλιου-Δία θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θα σας δώσει ελπίδα.

Είναι μια εξαιρετική ημέρα για να έρθετε κοντά με φίλους, να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, να ταξιδέψετε ή για να κάνετε σχέδια με το ταίρι σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, επομένως μη διστάσετε να ρισκάρετε και να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Ωστόσο, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα στις 27/1 μπορεί να πυροδοτήσει ανασφάλειες, φοβίες και καχυποψία.

Είναι σημαντικό να μην κλειστείτε στον εαυτό σας και να εκφράσετε με ειλικρίνεια τα παράπονα, τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας στον ερωτικό σας σύντροφο ή σε ένα φιλικό σας πρόσωπο που μπορεί να σας βοηθήσει. Προσπαθήστε να κρίνετε τις καταστάσεις αντικειμενικά και μην παρασυρθείτε από αρνητικές σκέψεις που δεν έχουν λογική βάση.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ