Η Accor συστήνει τη Handwritten Collection - ένα διεθνές portfolio ξενοδοχείων σχεδιασμένο με πάθος (φωτό)

Το νέο brand ξεκινά με 12 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο τα οποία συνδέουν τους επισκέπτες με την γοητεία, τον χαρακτήρα και τη ζεστασιά των ανθρώπων τους 

 

Η Accor , ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο της φιλοξενίας, ανακοίνωσε μια συναρπαστική νέα προσθήκη στο απαράμιλλο δίκτυο brands του Ομίλου: τη Handwritten Collection, ένα διεθνές portfolio bespoke ξενοδοχείων που προσφέρουν μια οικεία και κομψή εμπειρία φιλοξενίας.

Η Accor έχει ήδη εκδηλωμένο ενδιαφέρον για πάνω από 110 Handwritten ξενοδοχεία παγκοσμίως που αντιστοιχούν συνολικά σε περισσότερα από 11.500 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων και 12
υπογεγραμμένων συνεργασιών με τις 5 πρώτες μονάδες να αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2023.

Τα ξενοδοχεία της Handwritten Collection που θα ανοίξουν μέσα στους επόμενους μήνες περιλαμβάνουν τα: Hotel Shanghai Sheshan Oriental, Handwritten Collection στη Σαγκάη της Κίνας, Le Saint Gervais Hotel & Spa, Handwritten Collection στο Σεν Ζερβέ στη Γαλλία, Wonil Hotel Perth, Handwritten Collection στο Περθ της Αυστραλίας, Hotel Morris, Handwritten Collection στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και Le Splendid Hotel Lac Annecy, Handwritten Collection στο Ανεσί στη Γαλλία.

Περισσότερα ξενοδοχεία θα ανοίξουν καθ' όλη τη διάρκεια του έτους μέχρι το τέλος του 2023 και μέσα στα επόμενα χρόνια συμπεριλαμβανομένων των: Hotel Les Capitouls Toulouse Centre στη Γαλλία, Oru Hub Hotel, Handwritten Collection στο Ταλίν της Εσθονίας, Square Lodge Hotel La Roche sur Yon, Ηandwritten Collection στην περιοχή La Roche-sur-Yon στη Γαλλία, Sunrise Premium Resort, Handwritten Collection στο Χόι Αν στο Βιετνάμ, Paris Montmartre Sacré Coeur*, Handwritten Collection στο Παρίσι της Γαλλίας και ξενοδοχεία στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και στη Μαδρίτη της Ισπανίας. Το χαρτοφυλάκιο της Handwritten Collection αναμένεται να ξεπεράσει τα 250 ξενοδοχεία μέχρι το 2030.

"Η Handwritten Collection εμπλουτίζει το segment “collection brands” της Accor με μια φροντισμένη επιλογή ξενοδοχείων που παρουσιάζουν γοητευτικά και μοναδικά concepts.  Στόχος μας, πέρα ​​από την παροχή μιας πραγματικά αυθεντικής εμπειρίας φιλοξενίας, είναι να υποστηρίξουμε τον αυξανόμενο αριθμό ιδιοκτητών ανεξάρτητων και boutique ξενοδοχείων που θέλουν να ενισχύσουν το παγκόσμιο προφίλ τους, να συνδεθούν με περισσότερα κοινά και να αυξήσουν τα έσοδά τους διατηρώντας αναλλοίωτη την ταυτότητά τους”, δήλωσε ο Alex Schellenberger, Chief Marketing Officer, Premium, Midscale, Economy Brands, Accor.

“Τα ξενοδοχεία που θα παρουσιάσουμε στην Handwritten Collection είναι εκείνα που αναζητούν οι ταξιδιώτες οι οποίοι εκτιμούν τις συγκινητικές ταξιδιωτικές εμπειρίες και μια διαφορετική πινελιά στην παραδοσιακή φιλοξενία, καθώς και εκείνα που αναζητούν οι ξενοδόχοι που αγαπούν τη μοναδική προσωπικότητα των καταλυμάτων τους, επιθυμώντας ταυτόχρονα τα οφέλη που απορρέουν από έναν κορυφαίο διεθνή εταίρο”.

Με τη δημιουργία της Handwritten Collection, η Accor διευρύνει το ασυναγώνιστο χαρτοφυλάκιο brands της και τα μεσαίας κλίμακας ξενοδοχεία και φιλοδοξεί να επαναλάβει την επιτυχία που έχει κατακτήσει με άλλα collection brands του Ομίλου σε όλα τα segments. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν η MGallery Hotel Collection, ένα ιστορικό χαρτοφυλάκιο στο upper upscale brand segment που πλέον αριθμεί περισσότερα από 100 boutique ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και η Emblems Collection, το πρώτο πολυτελές collection brand της Accor, μια ιδιαίτερα προσεγμένη επιλογή μοναδικών ξενοδοχείων τα οποία είναι εμβληματικά για τον προορισμό, τον σχεδιαστή ή τη θέση τους στην ιστορία.

Ακολουθώντας ανάλογη bespoke προσέγγιση, η Handwritten Collection θα συγκεντρώσει ξενοδοχεία με μοναδική ταυτότητα, αντανακλώντας τον χαρακτήρα και τη ζεστασιά των ανθρώπων που τα αγαπούν και τα φροντίζουν. Όπως ένα χειρόγραφο σημείωμα, οι προσωπικές πινελιές κάθε οικοδεσπότη θα ενσωματώνονται διακριτικά σε επιλεγμένες στιγμές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού κάθε φιλοξενούμενου. Από ένα θερμό καλωσόρισμα που εξελίσσεται σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις μέχρι φρεσκοψημένες λιχουδιές που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί, κανένα ξενοδοχείο ή διαμονή δεν θα είναι ίδια μεταξύ τους.

Ένας Οικοδεσπότης με Πάθος

Η Handwritten Collection προσφέρει μια ποικιλία από ξενοδοχεία που είναι τόσο ξεχωριστά, σαν κάθε ξενοδόχος να προσκαλούσε τους επισκέπτες στα γοητευτικά και κομψά σπίτια τους. Η εμπειρία του επισκέπτη στην Handwritten Collection ζωντανεύει το πνεύμα του οικοδεσπότη: τις προτιμήσεις, τα πάθη του και τις μικρές ιδιορρυθμίες της προσωπικότητάς του. Κάθε ξενοδόχος είναι μια γοητευτική παρουσία που αντανακλά τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του μέσα από το ξενοδοχείο, προσελκύοντας τους επισκέπτες με σοφία και απολαυστικές συζητήσεις και
μεταφέροντας την προσωπική του ενέργεια σε κάθε εμπειρία.

“Ο τρόπος με τον οποίο κάθε οικοδεσπότης αλληλεπιδρά με τους καλεσμένους του εξετάζεται προσεκτικά και ζωντανεύει τη δική του προσωπικότητα”, πρόσθεσε η Caroline Bénard, Global SVP Economy & Midscale Brands, Accor. “Είτε σε ένα κοινωνικό περιβάλλον είτε στην ιδιωτικότητα του δωματίου κάθε επισκέπτη, θα υπάρξουν μοναδικές στιγμές και αλληλεπιδράσεις που δημιουργούν μια αυθεντική σύνδεση. Αυτή η σχέση μεταξύ οικοδεσπότη και επισκέπτη συμβάλλει σε μια πιο ουσιαστική και αξέχαστη εμπειρία διαμονής”.

Σχεδιασμένο για Ανεξάρτητους Ξενοδόχους

Η Handwritten Collection έχει επίσης σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες ανεξάρτητων ξενοδόχων. Με τρέχον ποσοστό μετατροπής 80%, το μεγαλύτερο μέρος των μονάδων που εντάσσονται στη Handwritten Collection θα είναι projects μετατροπής και όχι νέες κατασκευές, που χρειάζονται μια απλούστερη διαδικασία μετάβασης και ανάπτυξης και ένα πιο βιώσιμο μοντέλο εξέλιξης. Tα πρότυπα του brand έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι ευέλικτα, light και εύκολα επιτεύξιμα.

Επιπλέον, η Handwritten Collection παρέχει άμεση απόδοση επένδυσης (ROI) και δίνει την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες να μεγιστοποιήσουν τα έσοδα με άμεση πρόσβαση στη δυναμική και την εμβέλεια των πλατφορμών πωλήσεων, διανομής και αφοσίωσης της Accor, ενώ επωφελούνται επίσης από τις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και διοικητικές δυνατότητες (ESG) του Ομίλου.

“Το 2022, η Accor υπέγραψε κατά μέσο όρο παγκοσμίως περισσότερα από ένα ξενοδοχεία την ημέρα και άνοιξε σχεδόν ένα ξενοδοχείο την ημέρα. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την ανάπτυξη προβλέποντας τις ανάγκες των επισκεπτών μας και ευθυγραμμιζόμενοι με τα επενδυτικά κριτήρια των συνεργατών και των ξενοδόχων μας.

Τα ανεξάρτητα ξενοδοχεία αναζητούν ολοένα και περισσότερο τη δύναμη της ισχυρής πλατφόρμας πωλήσεων, διανομής και αφοσίωσης της Accor για να αυξήσουν τα έσοδά τους και να να εξυγιάνουν τα κόστη τους, διατηρώντας παράλληλα τη δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα και προσφέροντας ένα προϊόν, υπηρεσίες και εμπειρίες υψηλής ποιότητας.

Η Handwritten Collection τους προσφέρει μια ιδανική λύση, παρέχοντας την επιλογή για franchise συμβόλαιο και ένα ευέλικτο και οικονομικά αποδοτικό επίπεδο επένδυσης. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με ιδιοκτήτες και εταίρους και να καλωσορίσουμε περισσότερα ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο σε αυτήν την εξαιρετική συλλογή. Με περισσότερες από 110 μονάδες και 11.500 δωμάτια υπό διαπραγμάτευση με σκοπό την ένταξη στη Handwritten Collection, συμπεριλαμβανομένων 12 ξενοδοχείων που έχουν ήδη υπογραφεί, στοχεύουμε να έχουμε πάνω από 250 μονάδες μέχρι το 2030”, δήλωσε ο Camil Yazbeck, Global Chief Development Officer, Premium, Midscale, Economy, Accor.

ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗΝ HANDWRITTEN COLLECTION

Hotel Shanghai Sheshan Oriental, Handwritten Collection, Σαγκάη, Κίνα

Άνοιγμα 19 Ιανουαρίου 2023

Κοντά στο Εθνικό Πάρκο Sheshan, το Hotel Shanghai Sheshan Oriental διαθέτει πάνω από 124.000 τ.μ. κήπων, συμπεριλαμβανομένης μιας εξωτερικής πισίνας στην παραλία για μια αξέχαστη urban resort εμπειρία. Ανοίγοντας ως το πρώτο ξενοδοχείο Handwritten Collection, το κατάλυμα προσφέρει μια εξειδικευμένη ομάδα που σχεδιάζει και διαχειρίζεται tea breaks και δημιουργεί εξατομικευμένες γευστικές εμπειρίες για τους επισκέπτες.

Le Saint Gervais Hotel & Spa, Handwritten Collection, Σεν Ζερβέ, Γαλλία

Άνοιγμα 19 Ιανουαρίου 2023

Σχεδιασμένο ως μια κομψή εξοχική κατοικία, το Le Saint Gervais Hotel & Spa συνδυάζει το πνεύμα του κινήματος Art Nouveau με σύγχρονες τάσεις, αναβιώνοντας την ομορφιά ενός ιστορικού σπιτιού. Η οθωμανική κουλτούρα θα ζωντανεύει επίσης κατά τη διάρκεια της εμπειρίας των επισκεπτών με στοιχεία όπως μια βιβλιοθήκη, τουρκικός καφές και τσάι από βότανα που θα διατίθενται στο spa.

Wonil Hotel Perth, Handwritten Collection, Περθ, Αυστραλία

Άνοιγμα τον Φεβρουάριο του 2023

Το Wonil Hotel βρίσκεται στην όχθη του ποταμού Swan, δίπλα στο Kings Park και μόλις λίγα λεπτά από την κεντρική επιχειρηματική περιοχή του Περθ, και προσφέρει ένα κομψό, μοντέρνο περιβάλλον. Το ξενοδοχείο αποτελεί την ιδανική βάση ώστε οι επισκέπτες να εξερευνήσουν μια ζωντανή πόλη γνωστή για την ατελείωτη λιακάδα και τις παρθένες παραλίες της.

Hotel Morris, Handwritten Collection, Σίδνεϊ, Αυστραλία

Άνοιγμα τον Φεβρουάριο του 2023

Στεγασμένο σε ένα εντυπωσιακό κτίριο με ιταλικό αναγεννησιακό στιλ, το 82 κλινών Hotel Morris ανοίγει ξανά ως μέρος της Handwritten Collection μετά από μια μεγάλη ανακαίνιση, συνδυάζοντας την ευρωπαϊκή κομψότητα με τον αυστραλιανό χαρακτήρα, τιμώντας τις ιστορικές ρίζες του ξενοδοχείου.

Le Splendid Hotel Lac d’Annecy, Handwritten Collection, Ανεσί, Γαλλία

Άνοιγμα τον Απρίλιο του 2023

Κοντά στο κέντρο της πόλης και στη λίμνη Ανεσί, το Splendid Hotel προσφέρει μοναδικά Art Deco χαρακτηριστικά με μια πινελιά νεωτερικότητας από τη δεκαετία του ’50 στην αρχιτεκτονική του. Η διακόσμηση του ξενοδοχείου από τον διάσημο σχεδιαστή Thierry DIstria συμπληρώνεται από μια επιλογή από εκλεκτά έργα τέχνης, γλυπτά και vintage κομμάτια.

Hotel Les Capitouls Toulouse Centre, Handwritten Collection, Τουλούζη, Γαλλία

Άνοιγμα τον Μάιο του 2023

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης, στην πιο όμορφη λεωφόρο, το Hotel Les Capitouls Toulouse Centre προσκαλεί τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τη γοητευτική και ζεστή ατμόσφαιρά του. Αρχικά χτισμένο ως ιστορικό ιδιωτικό αρχοντικό, αυτό το ξενοδοχείο συνδυάζει κομψά τη γοητεία των θόλων από τούβλα της Τουλούζης με σύγχρονες ανέσεις και νέα βιώσιμα σχεδιαστικά στοιχεία.

Oru Hub Hotel, Handwritten Collection, Ταλίν, Εσθονία

Άνοιγμα τον Μάιο του 2023

Το Oru Hub Hotel βρίσκεται στο κέντρο του Ταλίν, στην ιστορική παλιά πόλη και σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την ακτή, ενώ διαθέτει εγκαταστάσεις γιόγκα και αίθουσα τσαγιού. Μετά από 2 χρόνια ριζικών ανακαινίσεων, το ξενοδοχείο θα λανσάρει μια καινοτόμα εμπειρία που συνδυάζει αναψυχή, εργασία και φαγητό με μοναδικό τρόπο.

Paris Montmartre Sacré Coeur*, Handwritten Collection, Παρίσι, Γαλλία

Άνοιγμα την άνοιξη του 2024

Με μια τυπική παριζιάνικη πρόσοψη και φιλόξενα και cozy δωμάτια, το Paris Montmartre Sacré Coeur βρίσκεται λίγα λεπτά με τα πόδια από τη Βασιλική Sacré-Coeur και τα
πλακόστρωτα δρομάκια της όμορφης γειτονιάς της Μονμάρτρης. Το ξενοδοχείο θα αποτελεί ιδανική βάση για να εξερευνήσετε την πρωτεύουσα της Γαλλίας και όλα όσα έχει να προσφέρει.

Με στόχο να αυξήσει τη συλλογή της σε 250 ακίνητα έως το 2030, η Accor αναζητά νέα ακίνητα για να ενταχθούν στην Handwritten Collection σε δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

*Το όνομα του ακινήτου ενδέχεται να αλλάξει πριν το άνοιγμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ACCOR

H Αccor αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο της φιλοξενίας παγκοσμίως και αποτελείται από περισσότερες από 5.300 ξενοδοχειακές μονάδες και 10.000 F&B venues σε 110 χώρες.Ο Όμιλος διαθέτει ένα από τα πιο ποικίλα και πλήρως ολοκληρωμένα οικοσυστήματα φιλοξενίας το οποίο περιλαμβάνει περισσότερα από 40 πολυτελή και premium brands, μεσαίας κλίμακας και οικονομικές προτάσεις, venues ψυχαγωγίας και διασκέδασης, εστιατόρια και bars, branded ιδιωτικές κατοικίες, shared accommodation properties, υπηρεσίες concierge, co-working spaces και άλλα.

H ασύγκριτη θέση της Accor στη lifestyle φιλοξενία - μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κατηγορίες της βιομηχανίας του τουρισμού- καθοδηγείται από την Ennismore, μια κοινοπραξία, στην οποία η Accor κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών.

Η Ennismore είναι μια δημιουργική εταιρεία φιλοξενίας με ένα παγκόσμιο portfolio επιχειρηματικών και founder-built brands με έναν σκοπό στον πυρήνα τους. Η Accor διαθέτει επίσης ένα απαράμιλλο χαρτοφυλάκιο ξεχωριστών brands και περίπου 230.000 εργαζόμενους παγκοσμίως. Τα μέλη της Accor επωφελούνται από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανταμοιβής ALL - Accor Live Limitless - το οποίο παρέχει ένα εύρος ανταμοιβών, υπηρεσιών και εμπειριών.

Mέσω των παγκόσμιων δεσμεύσεων (όπως η επίτευξη μηδενικών εκπομπών άνθρακα μέχρι το 2050, η εξάλειψη πλαστικών μιας χρήσης στα ξενοδοχεία του Ομίλου παγκοσμίως κ.ά.) με τις πρωτοβουλίες Accor Solidarity, RiiSE και ALL Heartist Fund ο Όμιλος είναι επικεντρωμένος στην προώθηση θετικής  δράσης μέσω της επιχειρηματικής ηθικής, του υπεύθυνου τουρισμού, της βιωσιμότητας του περιβάλλοντος, της διάδρασης με την τοπική κοινότητα, της ποικιλομορφίας και της συμπερίληψης.

Η Accor SA, η οποία ιδρύθηκε το 1967, εδρεύει στη Γαλλία και είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris (κωδικός ISIN: FR0000120404) και στην αγορά OTC (Ticker: ACCYY) στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το group.accor.com  ή ακολουθήστε την Accor σε  Twitter , Facebook , LinkedIn , Instagram και TikTok .

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ