Gui Siqueira: Αυτός είναι ο νεαρός σύντροφος του Domenico Dolce - ήρθε μετά το τέλος της σχέσης με τον συνέταιρό του Stefano Gabbana (φωτό)

Γεννήθηκε στην Βραζιλία

Από το 2015 ο Domenico Dolce είναι σε σχέση με τον Guilherme (Gui) Siqueira, ο οποίος «υπηρετεί» ως παγκόσμιος πρεσβευτής του  Dolce & Gabbana.

Γεννημένος στην Βραζιλία ο πολύ νεότερος σύντροφος του 64χρονου στυλίστα και συνιδρυτή του διάσημοι ιταλικού οίκου μόδας, έχει χαρακτηριστεί από το περιοδικό GQ ως ένας από τους πιο κομψούς άντρες στον κόσμο.

Σύμφωνα με το metropoles.com ο Gui φοίτησε στο School of the Nations και έχει πτυχίο Διαφήμισης και Μάρκετινγκ από το UniCeub. Στη συνέχεια άρχισε να κερδίζει έδαφος στη βιομηχανία της μόδας, με τον ίδιο να κάνει δημόσιες σχέσεις σε πασίγνωστα brand πολυτελείας, όπως η Louis Vuitton, η Gucci και η Prada. 

Σε ένα ταξίδι του στο Sao Paolo γνώρισε το Domenico Dolce και κάπως έτσι ξεκίνησε η συνεργασία, αλλά και η σχέση τους. Σήμερα ο ίδιος ζει στο Μιλάνο και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. 

Τον περασμένο Αύγουστο, με αφορμή τα γενέθλια του καλού του ο Gui δημοσίευσε στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας για τον Dolce: «Χρόνια πολλά στον DD μου!! Την αγάπη μου, το σπίτι μου, την ειρήνη μου, την καρδιά, την ψυχή μου! Σε αγαπώ!!».

Σημειώνεται ότι ο Dolce υπήρξε ζευγάρι για 18 ολόκληρα χρόνια με τον συνέταιρό του, τον Ιταλό σχεδιαστή Stefano Dolce. Οι δύο τους γνωρίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980 σε ένα νυχτερινό κέντρο στο Μιλάνο. Αν και ο καθένας έχει μια ξεχωριστή δημιουργική έκφραση, η κοινή τους αγάπη για τη μόδα τους έφερε κοντά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lamore_e_bellezza_

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lamore_e_bellezza_

Αρχικά δούλεψαν για τον σχεδιαστή Giorgio Correggiari, αλλά έφυγαν το 1985 για να δημιουργήσουν το δικό τους brand, Dolce &Gabbana.

Η σχέση τους τελείωσε το 2013, ωστόσο οι δυό τους πέρα από συνεργάτες παραμένουν πολύ καλοί φίλοι και συνεχίζουν να μένουν μαζί. 

Κάνουν διακοπές παρέα με τους  νέους τους συντρόφους, Gui Siqueira και Luca Santonastaso, ενώ ο Siqueira σε μια άλλη ανάρτησή του είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με τους δύο Ιταλούς designers χαρακτηρίζοντας τον Stefano Gabbana, «μέλος της οικογένειάς του».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ