Όταν πέθανε η γυναίκα του, έγινε αυτός γυναίκα… μία ολόκληρη ζωή περίμενε την στιγμή που θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό (φωτό)

Περιμένει να κάνει την επέμβαση αλλαγής φύλου

 

Μια τρανς γυναίκα είπε ότι πέρασε ολόκληρες δεκαετίες, θέλοντας κρυφά να γίνει η σύζυγός της και πως αποκάλυψε την σεξουαλική της ταυτότητα ότι εκείνη πέθανε.

Η 57χρονη Cherylin Hall γεννήθηκε ως άντρας στην Αγγλία και παρόλο που γνώριζε ότι είναι παγιδευμένη σε λάθος σώμα, συνέχισε να ζει σαν αγόρι και κατέληξε στα μέσα της δεκαετίας του 80 να παντρευτεί. 

Ο γάμος του Tony - όπως τον αποκαλούσαν - και της Therese κράτησε 30 χρόνια. Ήταν ο θάνατός της γυαναίκας του, το 2019, εκείνος που ώθησε τον ώθησε τελικά να συμβιβαστεί επιτέλους με την πραγματική του ταυτότητα.

Σύμφωνα με το nypost.com η Hall σε συνέντευξη της στην PA Real Life είπε μεταξύ άλλων ότι: «η Therese ήταν μόλις 54 ετών όταν πέθανε και σκέφτηκα ότι η ζωή ήταν πολύ μικρή». 

Τώρα η 57χρονη, η οποία περιμένει να κάνει την  επέμβαση αλλαγής φύλου, έχει αρχίσει να μοιάζει αρκετά με την μακαρίτισσα σύζυγό της, έχοντας βάψει τα μαλλιά της ξανθά, όπως ήταν και της Therese.

Photo: PA Real Life

Μεγαλώνοντας ως νεαρό αγόρι, η Hall είπε ότι «έβλεπα  τη μητέρα μου να κάνει το μακιγιάζ της και σκεφτόμουν "πότε μπορώ να το κάνω και εγώ αυτό;". Είχε ένα υπέροχο έντονο ροζ, λουλουδάτο tutu και το φορούσα κάθε Παρασκευή».

Η ίδια άρχισε να ντύνεται σαν γυναίκα όταν ήταν μόνη της, ωστόσο παρουσιαζόταν ακόμα στους γύρω της ως άντρας. Στα 23 της γνώρισε την Therese  σε μια τοπική παμπ και την ερωτεύτηκε αμέσως. «Δεν θα της είχα πιάσει ποτέ την κουβέντα. Ήμουν πολύ ντροπαλή. Μου μίλησε λοιπόν και τα υπόλοιπα είναι ιστορία» » ανέφερε στην συνέντευξή της. 

Ήταν 1,62, ξανθιά και  φορούσε πάντα γόβες και φορέματα. Ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα και αυτό που ήθελα να γίνω. Νομίζω ότι αυτός είναι ένας από τους λόγους που την ερωτεύτηκα — ήθελα να γίνω αυτή».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε και έκανε παιδιά, με την Therese να ανακαλύπττει ωστόσο τελικά  το μυστικό του συζύγου της. «Κάπως το άντεξε τα πρώτα δύο χρόνια. Αλλά στο τέλος ήξερε. Προκάλεσε πάρα πολλά προβλήματα στην έγγαμη ζωή μας και ήταν το επίκεντρο των περισσότερων από τις διαφωνίες μας».

Photo: PA Real Life

 

Η Therese διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2016 και πέθανε τον Ιανουάριο του 2019.

Αν και η Hall ήταν συντετριμμένη, από τον θάνατο της συζύγου της, πίστεψε ότι ήταν σημάδι για να αρχίσει να ζει την αλήθεια της ως τρανς γυναίκα και τελικά πήγε σε έναν γιατρό τον Σεπτέμβριο του 2019.

Πλέον παρουσιάζεται ως γυναίκα και παίρνει ορμόνες. Ωστόσο περιμένει να κάνει την επέμβαση πριν αρχίσει να βγαίνει και πάλι ραντεβού. «Είμαι σε αδιέξοδο επειδή ήμουν παντρεμένη με μια όμορφη γυναίκα για 30 χρόνια, [αλλά] δεν είμαι σε θέση να αποφασίσω αν ο επόμενος σύντροφός μου θα είναι άνδρας ή γυναίκα, επειδή δεν ξέρω πώς θα νιώσω μέχρι να νιώσω γυναίκα», είπε με ειλικρίνεια.

Τα παιδιά της Hall έχουν αποδεχτεί τη νέα της ταυτότητα, αλλά η ίδια είπε ότι συναντά ακόμη «πολλή αντίσταση» στην ευρύτερη κοινωνία. «Όποτε είμαι έξω, βλέπω ζευγάρια να σπρώχνονται μεταξύ τους και να γελάνε και μπορώ να φανταστώ τι λένε. Αλλά πρέπει απλώς να είμαι εγώ, και πρέπει να φορέσω αυτό το γενναίο πρόσωπο και να προσποιηθώ ότι όλα είναι εντάξει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ