Kylie Jenner: Μαύρη τουαλέτα με ένα τεράστιο κεφάλι λιονταριού - Η εμφάνισή της στην επίδειξη του Schiaparelli (φωτό & βίντεο)

Ήταν ραμμένο στο φόρεμά της

Η Kylie Jenner εμφανίστηκε, στην επίδειξη του Schiaparelli, φορώντας μία μαύρη τουαλέτα που είχε κολλημένο πάνω ένα τεράστιο κεφάλι λιονταριού!

Η 25χρονη reality star και επιχειρηματίας τράβηξε επάνω της τα βλέμματα και τα φλας των φωτοπγράφων, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Photos: Instagram/kyliejenner

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο από το show την βλέπουμε με ένα στενό, στράπλες, μάξι φόρεμα που είχε ραμμένο στο μπροστινό μέρος, το κεφάλι, το οποίο φυσικά ήταν ψεύτικο.

Το look της ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια, τα statement παπούτσια του οίκου με τα χρυσά δάχτυλα και ένα τσαντάκι από δέρμα φιδιού.

 

 

 

Στο Instagram του οίκου μόδας δημοσιεύτηκε ένα σχετικό βίντεο με την εμφάνιση της Jenner, ενώ στην ανάρτηση διαβάζουμε: «Leo Couture. Κεντημένο λιοντάρι στο χέρι, ένα γλυπτό από αφρό, μαλλί και ψεύτικη γούνα, ζωγραφισμένο στο χέρι για να δείχνει όσο πιο ζωντανό γίνεται. Γιορτάζοντας τη δόξα του φυσικού κόσμου.

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται στο Schiaparellis Inferno Couture…».

Με ανάλογα outfits είδαμε στην πασαρέλα και μοντέλα του γνωστού brand πολυτελείας. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ