Νίκος Ξανθόπουλος: Η τελευταία επιθυμία του ηθοποιού - Πολιτική η κηδεία του στο Α’ Νεκροταφείο (βίντεο)

Δεν θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα

Ο αγαπημένος ηθοποιός και τραγουδιστής Νίκος Ξανθόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, με την είδηση του θανάτου του να σκορπά θλίψη.

Η κηδεία του θα είναι πολιτική, ενώ την Τρίτη 24/1 στη 13:00, θα τελεστεί τρισάγιο στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της οικογένειάς του.

«Η οικογένεια του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου ενημερώνει ότι η κηδεία του θα είναι πολιτική. Στα πλαίσια της τελετής θα διεξαχθεί τρισάγιο την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 13.00 στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, επιθυμία της δε είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο ΙΔΡΥΜΑ « Το Σπίτι του Ηθοποιού» (Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719 – Εις μνήμην Νίκου Ξανθόπουλου)» αναφέρει η ανακοίνωση. 

 

 

Η τελευταία επιθυμία του Νίκου Ξανθόπουλου

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηθοποιός είχε πει στα παιδιά του ότι ήθελε να ταφεί παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής, στο κτήμα τους στην Παιανία.Ωστόσο αυτό δεν είναι εφικτό καθώς δεν το επιτρέπει ο νόμος και χρειάζονται ειδικές άδειες.

Έτσι η οικογενειά του φέρεται να κατέληξε στην απόφαση να αποτεφρωθεί η σορός του, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

 

 

 Παράλληλα λόγω της κατάστασης της υγείας της συζύγου του Εριφύλης, ο αγαπημένος ηθοποιός και τραγουδιστής δεν θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Διαβάστε επίσης:

Όταν ο Ξανθόπουλος είχε μιλήσει στον Νίκο Μαστοράκη - Η συνέντευξη που δεν προβλήθηκε ποτέ (βίντεο)

 Αφιέρωμα στον Νίκο Ξανθόπουλο: Έπαιξε το παιδί του λαού & τραγούδησε την φτώχεια, τους καημούς! Λάτρευε το διάβασμα & την οικογένειά του (φωτό & βίντεο)

«Σε λίγο έρχομαι και εγώ…» - Το μήνυμα του Νίκου Ξανθόπουλου όταν πέθανε ο αδερφικός του φίλος Ανέστης Βλάχος (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ