Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Made in Greece η νέα συλλογή κοσμημάτων Yannis Sergakis: Το μοντέρνο συναντά το διαχρονικό & το ταλέντο τις πολύτιμες πέτρες (φωτό)

Tα κοσμήματα του Γιάννη Σεργάκη είναι έργα τέχνης... 

Ο Γιάννης Σεργάκης σχεδιάζει με ένα βλέμμα πρωτοποριακό και με ιδέες φρέσκες, ικανές να σταθούν ακόμα κι αν παρουσιάζονταν κάποια χρόνια αργότερα.

«Μια σχέση αγάπης που εκφράστηκε αρχικά μέσω της συλλογής και της εμπορίας και πολύ αργότερα μέσω του σχεδιασμού», τονίζει στο επίσημο site του.

 

 

 

 

Ένα στολίδι, όπως λέει, απελευθερώνεται στον καιρό του κι ο Γιάννης γνωρίζει πολύ καλά πότε ένα κομμάτι που δημιουργεί έχει αγγίξει την τελειότητα και είναι έτοιμο να απελευθερωθεί. Το διαισθάνεται και η διαίσθησή του δεν τον εξαπατά ποτέ.

Ο Γιάννης Σεργάκης εκπροσωπεί τη νέα γενιά στο πολύτιμο κόσμημα. Δημιουργεί αυθεντικά, πολύτιμα στολίδια με γνώμονα τον τρόπο με τον οποίο τα κοσμήματα στο παρελθόν γινόταν αντιληπτά ως αντικείμενα ομορφιάς και αξίας.

 

 

 

 

Τα κοσμήματά του ισορροπούν μεταξύ του μοντέρνου και του απόλυτα διαχρονικού.

Περίτεχνα δεσίματα πολύτιμων και ημιπολίτυμων λίθων, εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες και αφοσίωση στην δεξιοτεχνία είναι το τρίπτυχο που έχει καθιερώσει το brand του Yannis Sergakis σε ένα από τα πιο σπουδαία ελληνικά fine jewellery brands με διεθνή αναγνώριση.

 

 

 

 

 

 

Χρυσό, ασήμι και πολύτιμες πέτρες γίνονται ο καμβάς πάνω στον οποίο δημιουργεί και μας εντυπωσιάζει κάθε φορά. Βραχιόλια, κολιέ, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, αγκαλιάζουν το γυναικείο κορμί και προσδίδουν λάμψη σε κάθε μας εμφάνιση.

Ακόμα και οι πιο απλές σχεδιαστικά δημιουργίες του Γιάννη Σεργάκη αποτελούν ένα μικρό έργο τέχνης.

Δείτε όλα τα κοσμήματα στο yannissergakis.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ