Νεκρός στα 27 του ο καλλονός Jeremy Ruehlemann: Συγκινούν οι αναρτήσεις για τον θάνατο του μοντέλου - «τόσο όμορφη ψυχή» (φωτό)

 Τα αίτια θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά

Θλίψη στον χώρο της μόδας έφερε ο θάνατος του μοντέλου Jeremy Ruehlemann, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 27 ετών. Τα αίτια θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά.

Στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram ο νεαρός καλλονός, είχε μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από τα παρασκήνια μιας φωτογράφισης για τον Tommy Hilfiger.

Ο Jeremy ήταν από τη Νέα Υόρκη, ενώ το βιογραφικό του στο LinkedIn αναφέρει, σύμφωνα με το newsroompost.com , ότι σπούδασε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Rowan, ωστόσο άφησε τις περαιτέρω σπουδές του για να ασχοληθεί με το modeling.

Φέρεται να συνεργαζόταν με πρακτορεία όπως το IMM Brussels, το Soul Artist Management, το Core Hamburg, το Next Models και το Mgmt. Παράλληλα δούλεψε για γνωστά brands όπως τα Joseph Abboud, Atelier Cillian, Zara, Superdry, Nick Graham και John Varvatos.

Ήταν επίσης στενός φίλος του σχεδιαστή Christian Siriano (έγινε γνωστός από το Project Runaway) ο οποίος σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram με αφορμή τον θάνατό του τον αποκέλεσε μεταξύ άλλων «μούσα του»

«Δεν έχω δημοσιεύσει ποτέ κάτι ανάλογο, αλλά το να χάνεις έναν φίλο που ήταν μια τόσο όμορφη ψυχή είναι πολύ δύσκολο. Η ανάρτηση αυτή είναι για τον Jeremy, τον πιο όμορφο άνθρωπο, που έδινε τόση αγάπη σε όποιον συναντούσε ό,τι κι αν συνέβαινε. Ήταν μια από τις μούσες μου και θα είναι πάντα. Με ενέπνευσε και θα τον αγαπώ για πάντα.

Στέλνω όλη μου την αγάπη στην οικογένεια και τους φίλους του που έχασαν κάποιον τόσο ξεχωριστό. Ξέρω ότι θα συναντηθούμε ξανά μια μέρα, αλλά αυτή τη στιγμή θέλω απλώς να τον αγκαλιάσω. Καλά ανάπαυση J σε αγαπάμε όλοι πολύ! Στείλτε αγάπη στην οικογένειά του σήμερα παρακαλώ» έγραψε ο designer στο post του.

Το μοντέλο  Lexi Wood αποχαιρέτησε επίσης τον Ruehlemann μέσα από το Instagram με την ίδια να γράφει: «Δεν μπορώ καν να εκφράσω πόσο μαγικό πλάσμα ήταν. Γνώρισα τον Jeremy όταν ήμουν 15 και την ημέρα που τον γνώρισα ήξερα ότι η καρδιά μου θα είναι γεμάτη για πάντα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lexi wood?? (@lexiwood)

Ήταν η αδελφή ψυχή μου, ο καλύτερος φίλος μου, το στήριγμά μου, η οικογένειά μου, το φως μου, η αγάπη μου, η δίδυμη φλόγα μου… Θα μπορούσα γράφω ατελείωτα για τον Jeremy γιατί ήταν τόσο ξεχωριστός» συγκλονίζει. Νομίζω όμως ότι αυτό που τον χαρακτήριζε ήταν ότι περπατούσε και έλαμπε σαν ηλιαχτίδα, έκανε τους πάντες να νιώθουν ότι ήταν ξεχωριστοί και όπου και αν πήγαινε εξέπεμπε ένα λαμπερό φως. Η αγάπη του θα ρέει αιώνια σε αυτόν τον κόσμο». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo)

Ο makeup artist των διασήμων Hung Vanngo, από πλευράς του έγραψε σε ανάρτησή του: «Συντετριμμένος από την είδηση ​​του θανάτου του αγαπημένου μου φίλου @Ruehlemann. Είχε τόσο μεγάλο αντίκτυπο σε όλους όσους συναντούσε.  Σε αυτόν τον κλάδο συναντάς πολλούς ανθρώπους, αλλά ήταν από εκείνους που ακόμα κι αν τον έβλεπες μια φορά θα είχε ένα κομμάτι της καρδιάς σου για πάντα. Η ομάδα μου και εγώ τον αγαπάμε και αγαπάμε τον χρόνο που περάσαμε δουλεύοντας μαζί του. Πραγματικός φίλος, θα σε αγαπούν και θα σε θυμούνται για πάντα. RIP Jeremy». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ