Παύλος Γκλύξμπουργκ & Μαρί Σαντάλ: Δεν σκοπεύουν να μετακομίσουν στην Ελλάδα - Που θα μείνουν, ποια τα σχέδιά τους (φωτό)

Tελικά που θα μείνουν Παύλος και Μαρί Σαντάλ; 

Ο Παύλος Γκλύξμπουργκ και η σύζυγός του  Μαρί Σαντάλ δεν πρόκειται να μετακομίσουν στην Αθήνα.

Πριν λίγες ημέρες, δημοσιεύματα, έκακαν λόγο για μόνιμη εγκατάσταση του ζευγαριού στην Αθήνα, μετά τον θάνατο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

Δείτε επίσης: Παύλος και Μαρί Σαντάλ μετακομίζουν μόνιμα στην Ελλάδα - Πληροφορίες ότι θα εγκατασταθούν στη Ν. Ερυθραία (βίντεο)

Η δισεκατομμυριούχος Μαρί Σαντάλ, ο Παύλος & τα 7 ακίνητά τους - Σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη & Μπαχάμες (φωτό - βίντεο)

 

 

 

Από την άλλη, ένας βασιλικός σύμβουλος επιβεβαίωσε στο δανέζικο έντυπο Billed Bladet ότι η σύζυγός του Κωνσταντίνου Β΄, Άννα Μαρία, δεν έχει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει την Αθήνα.

 

 

 

 

Εν τω μεταξύ, πηγές δήλωσαν στο HOLA ότι ο Παύλος και η Μαρί-Σαντάλ, οι οποίοι συνήθως μοιράζονται το χρόνο τους μεταξύ Λονδίνου και Νέας Υόρκης, σχεδιάζουν να περάσουν μεγάλο χρονικό διάστημα στην πόλη προκειμένου να στηρίξουν την Άννα Μαρία, μητέρα του Παύλου. 

 

 

 

 

Ο Παύλος και η Σαντάλ ζουν μεταξύ Νέας Υόρκης και Λονδίνου από το 2004, ενώ η Μαρί Σαντάλ διευθύνει μια σειρά παιδικών ρούχων από το Ηνωμένο Βασίλειο, αναφέρει η Daily Mail.

 

 

Εκτός από το σπίτι στη Νέα Υόρκη, έχουν άλλα 6 ακίνητα σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων ένα σπίτι στο Λονδίνο, ένα κτήμα στο Cotswolds, ένα εξοχικό στις Μπαχάμες, καθώς και ένα εξοχικό στο Yorkshire.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ